Η 11αδα των σκόρερ

Η 11αδα των σκόρερ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η 11αδα των σκόρερ

bet365

Η… πολυφωνία είναι ο κύριος τρόπος έκφρασης του Άρη στην επίθεση, αυτό αποδεικνύεται μέσα από τις πρώτες 18 αγωνιστικές του Πρωταθλήματος και το γεγονός ότι έχουν σκοράρει έντεκα ποδοσφαιριστές.

Με 35 τέρματα, οι «κίτρινοι» διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της Football League διατηρώντας παράλληλα την καλύτερη άμυνα καθώς το τελευταίο γκολ που δέχθηκε στο Αιγίνιο ήταν μόλις το έκτο. Παρουσιάζει ενδιαφέρον πάντως το γεγονός ότι τα 35 τέρματα τα έχουν πετύχει έντεκα διαφορετικοί παίκτες. Δημήτρης Διαμαντόπουλος και Βαγγέλης Πλατέλλας είναι ασφαλώς οι κύριοι σκόρερ για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού καθώς έχουν οκτώ κι έξι γκολ αντίστοιχα. Μπάμπης Παυλίδης και Μάρκους Ντούνης βρήκαν τρεις φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ στα αξιοσημείωτα συμπεριλαμβάνεται και το ότι οι βασικοί κεντρικοί αμυντικοί (σ. σ. Δεληζήσης, Σόουζα) έχουν προσφέρει από δύο γκολ έκαστος.

Στην ενδεκάδα των σκόρερ δεν συμπεριλαμβάνεται ο Αντώνης Καπνίδης ο οποίος σημείωσε ένα γκολ αλλά πλέον αγωνίζεται με τα χρώματα της Δόξας Δράμας, δύο γκολ έχουν πετύχει οι Μπαργκάν, Πασάς και από ένα οι Μιλούνοβιτς, Κάσσος και Τζανακάκης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα