Συνεχίζουν από κοντά τα Τρίκαλα...

Gazzetta team
Συνεχίζουν από κοντά τα Τρίκαλα...

bet365

Τα Τρίκαλα πέρασαν από το Ηράκλειο, επικρτώντας με 0-2 του Εργοτέλη και παρέμειναν κοντά στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος... Με νίκες συνέχισαν Καραϊσκάκης, Βέροια και Δόξα Δράμας.

Εργοτέλης – Τρίκαλα 0-2

Σημαντικό διπλό για τα Τρίκαλα που συνέχισαν να κοιτάζουν από κοντά την πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος, μιας και πέρασαν από το Ηράκλειο επικρατώντας 0-2 του Εργοτέλη.

Οι φιλοξενούμενοι, ευτύχισαν να σκοράρουν μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Τότε ήταν ο Σαχινίδης με σουτ στη κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και πίεσαν για την ισοφάριση, όμως ο Κάιπερς σε όσες ευκαιρίες του παρουσιάστηκαν δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Παίξε νόμιμα το Amazing Stars της Novomatic στην Sportingbet.gr, με μεγάλες καθημερινές προσφορές*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη, με τον Εργοτέλη και πάλι να είναι καλύτερος και να ψάχνει το γκολ δίχως όμως να τα καταφέρει και χωρίς να χάνει κάποια τεράστια ευκαιρία. Τελικά τα Τρίκαλα ήταν εκείνα που βρήκαν τον δρόμο για τα δίχτυα και πάλι, όταν στο 92' ο Τόμιτς έφυγε στην κόντρα και την κατάλληλη στιγμή πέρασε στον Γιαννιτσάνη ο οποίος δεν αστόχησε και διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Οι συνθέσεις:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουρσέλης (82' Ιατρούδης), Τσέλιος, Μπουτσάκης (73' Ροβίθης), Μπούζας, Κάιπερς, Σταματάκος (70' Μανουσάκης).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης, Λεάντρο, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Μάκος, Γροντής (49' Τόμιτς), Μιλοσάβλιεβ, Σαχινίδης (84' Κοτσώνης), Ζγκούρη (62' Γιαννιτσάνης).

Βέροια - Παναιγιάλειος 3-1

Κόντρα στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες της Βέροιας όχι μόνο κατέβηκαν στην αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο αλλά και επικράτησαν αρκετά εύκολα και δίκαια με 3-1. Για τους γηπεδούχους τα γκολ έβαλαν οι: Δαμιανάκης με κεφαλιά στο 30' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λίταινα, Μπλέτσας με σουτ στο 59' μετά από φάουλ του Μπαστιάνου και κεφαλιά του Βανκεβάι που δεν έδιωξαν οι αμυντικοί του Παναιγιάλειου και αυτογκόλ με τον Γραμματίκα στο 75'. Ο Μπαστιάνος ήταν και στην φάση του 3-1 καθώς από δική του σέντρα - σουτ και προσπάθεια του Γραμματίκα να διώξει μπήκε το αυτογκόλ.

Ο Παναιγιάλειος είχε προηγηθεί με πλασέ του Αγιούμποφ στο 2' με τον σκόρερ του να κάνει το ντεμπούτο του. Οι φιλοξενούμενοι πάντως έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 67' μετά την αποβολή του Γκούμα. Στο 88' υπήρξε αποβολή και για τη Βέροια με τον Δόρη.

Οι συνθέσεις:

Βέροια (Τερζής): Γιαγκιόζης, Καψάλης, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Λάσκαρης, Μπλέτσας, Λαζόπουλος (80′ Οφέι), Δόρης, Λίταινας, Γιαμόα (46′ Μπαστιάνος) και Βανκεβάι (90′ Μέξης).

Παναιγιάλειος (Δημητρίου): Τσάπαλος, Γραμματίκας (80' Τσάινα), Βλάχος, Μηλιώτης, Σμίλτος (55′ Τζένετ), Πολινιάδης (70′ Χαρίτος), Αγιούμποφ, Γαβριηλίδης, Γκούμας, Σκαρτσίλας και Σταματής.

Δόξα Δράμας – Πανσερραϊκός 3-1

Η Δόξα Δράμας πέτυχε μία ακόμα εντός έδρας νίκη της στην φετινή κατηγορία με πρωταγωνιστή τον Κάσες που μπήκε αλλαγή στο 54' και σκόραρε με κεφαλιά στο 55' και με σουτ ένα λεπτό μετά! Το 1-0 το έκανε από σέντρα του Βιτλή και το 2-0 μετά από μπαλιά του Κουσκουνά και σουτ του στην κίνηση. Στο 77' μείωσε στο σκορ ο Ρούτσης αφού πήρε το... ριμπάουντ έπειτα από διώξιμο του Βούρα σε σουτ του Ενομό. Οι Δραμινοί πέτυχαν και ακόμα ένα τέρμα. Στο 92' μετά από πάσα Γεωργιάδη στον Κουσκουνά και συρτό σουτ του Κουσκουνά για το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις:

Δόξα Δράμας (Κωστένογλου): Βούρας, Γκότοβος, Όστοϊτς, Σιώπης, Βαλλιάνος, Μαρκόπουλος (54′ Κάσες), Βιτλής, Ματσούκας (73′ Ντατίδης), Καπνίδης (54′ Γεωργιάδης), Κουσκουνάς και Ριζογιάννης.

Πανσερραϊκός (Χαραλαμπίδης): Πολίτης, Ορφανίδης, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Χατζητερζόγλου, Ρούσσος, Ναζίμ (60′ Πόζογλου), Κρητικός (67′ Ρούτσης), Ενομό, Τσιμίκας και Γκούρτσας (38′ λ.τρ. Ποζατζίδης).

ΑΕ Καραϊσκάκης – Απόλλων Λάρισας 2-0

Πήρε το ντέρμπι με τον Απόλλωνα Λάρισας η ΑΕ Καραϊσκάκης η οποία επικράτησε 2-0 σε ένα παιχνίδι που ήταν σαφώς ανώτερη.

Οι γηπεδούχοι έλεγχαν το ματς σε όλη την διάρκεια και κατάφεραν στο 21' να ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά του Λουκίνα. Αυτό το γκολ τους έλυσε τα πόδια και στο 44' έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Χούσο να πλασάρει και τον Ανδρέου πάνω στη γραμμή να σώζει και το πρώτο μέρος να λήγει 1-0.

Ακριβώς ίδια εικόνα και στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να φτάνουν μια ανάσα από το 2-0 στο 75'. Τότε ο Μακρίδης έπιασε ένα ωραίο σουτ, με τον Παϊτέρη να αποκρούει και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του. Τελικά το δεύτερο γκολ για την ΑΕ Κραϊσκάκη, ήρθε στο 81'. Ο Μακρίδης πέρασε στον Χούσο, ο οποίος έκανε το σουτ και διαμόρφωσε το 2-0 για την ομάδα του. Ο Απόλλων Λάρισας τελείωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σκούπρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Καραγιαννίδης, Νικολόπουλος, Χούσος (88' Ρανγκέλοφ), Μακρής, Ψιάνος (71' Κόλλινς), Δημητριάδης, Κυριάκης (59' Μακρίδης), Λουκίνας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Ιβανίδης (46' Σουλίδης), Χατζής, Μαυριάς, Τσιλούλης (72' Γαρυφαλλόπουλος), Κανούλας, Καρακατσάνης (83' Λουκάς).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα