Το καλοκαίρι τα σπουδαία

Το καλοκαίρι τα σπουδαία

Βασίλης Βλαχόπουλος
Το καλοκαίρι τα σπουδαία

bet365

Ο Τομ Παπαδόπουλος αναχώρησε σήμερα(5/2) το μεσημέρι από την Αθήνα με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες έχοντας στη βαλίτσα του την εποικοδομητική συζήτηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη και τις λεπτομέρειες για την υλοποίηση των σχεδίων τους το προσεχές καλοκαίρι.

Ο ομογενής επιχειρηματίας επέλεξε να διατηρήσει χαμηλά τους τόνους και απέφυγε τη δημοσιοποίηση των επενδυτικών σχεδίων του στην ΠΑΕ Άρης. Είναι προφανές ότι σε πρώτη φάση θέλει να διευθετηθούν συγκεκριμένες διαδικασίες και στη συνέχεια να παρουσιαστεί όλο το project. Είναι γνωστό εξάλλου ότι εκπροσωπεί επιχειρηματικό fund το οποίο θα επιδιώξει – σε συνεργασία με τους «κίτρινους» - τη δημιουργία Ακαδημίας Ποδοσφαίρου και γενικότερα ένα κατασκευαστικό project το οποίο θα αλλάξει το επίπεδο εγκαταστάσεων του συλλόγου.

Ο Τομ Παπαδόπουλος προβλέπεται να επιστρέψει στην Ελλάδα το προσεχές καλοκαίρι όπου πιθανότατα, όλα τα σχέδια θα αποκτήσουν επίσημη μορφή. Στο τριήμερο της παρουσίας του στην Ελλάδα ένας από τους ανθρώπους που συνομίλησαν μαζί του είναι ο Δημήτρης Νικολαΐδης με τον οποίον είχαν συνεργαστείς στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο κ. Νικολαΐδης με δηλώσεις του στον Ρ/Σ Metropolis 95.5 αναφέρθηκε στα σχέδια του Τομ Παπαδόπουλου λέγοντας αρχικά ότι… «μου μίλησε για τα όνειρα και το σχέδιο του για τον Άρη. Ξέρω ότι πραγματικά θα τον ενδιέφερε να κλείσει παρόλο που έχει ενδοιασμούς. Δεν ξέρω όμως εάν είναι διατεθειμένος να μείνει στην Ελλάδα και να διοικήσει την ομάδα. Μπορεί να αποτελέσει μια ελπίδα για τον Άρη για να βγει από το τέλμα. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπά το ποδόσφαιρο, είναι παθιασμένος αλλά δε σημαίνει ότι θέλει να πετάξει τα χρήματα του. Βλέπει μια προοπτική στον Άρη που είναι ένα σωματείο με τεράστιο dna αλλά και με μια ιστορία που είναι προίκα για οποιονδήποτε επενδυτή», είπε.

Σημείωσε μάλιστα ότι ήδη έχει συζητήσει μαζί του ούτως ώστε να εξασφαλίσει μια μορφή βοήθειας σε οργανωτικό επίπεδο. « Ζήτησε τη βοήθεια μου σε οργανωτικό επίπεδο και θα του τη δώσω αλλά χωρίς να είμαι σε κάποιο θεσμικό ρόλο. Αντιλαμβάνομαι ότι έχει ενδιαφέρον, θέλει να δει καλύτερες μέρες για την ομάδα αλλά την τελική απόφαση θα την πάρει ο ίδιος».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα