«Το απόγευμα της Πέμπτης ξεκαθαρίζει για Χαντί και Βουό»

Gazzetta team
«Το απόγευμα της Πέμπτης ξεκαθαρίζει για Χαντί και Βουό»

bet365

Ο εκπρόσωπος των Βουό και Χαντί, Στέλιος Βραδέλης, μίλησε για το ενδεχόμενο οι πελάτες του να συνεχίσουν στον Άρη, τονίζοντας πως την Πέμπτη θα υπάρξει ραντεβού με τον Καρυπίδη και τότε θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Αναλυτικά όσα είπε στον Libero FM:

Για τη φάση που βρίσκεται η μεταγραφή: «Είναι μια περίπτωση που ενδιαφέρει τον παίκτη. Για το να φτάσεις να ράψεις την φανέλα, προηγούνται άλλα θέματα. Πιστεύω ότι στη συνάντηση αύριο με τον Καρυπίδη, να δρομολογηθούν τα πράγματα. Προς το απόγευμα αύριο θα υπάρξει μια συνάντηση. Υπάρχει μια καλή θέληση από τη πλευρά της Λαμίας, ενώ είναι σημαντικό το ότι ο παίκτης δεν είναι αρνητικός. Υπάρχει μια καλή συνεννόηση με τη Λαμία»

Για το ότι η Λαμία θα καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου: «Δεν ξέρω από που έρχεται η πληροφόρηση αυτή, γιατί δεν έχω τέτοια ενημέρωση.»

Για το ότι ο Βουό δε μπορεί να παίξει για τη φανέλα: «Αυτό με τη φανέλα έχει πεθάνει καιρό, γιατί ο Πάτρικ δε γεννήθηκε με τη φανέλα της ομάδας. Είναι καθαρά επαγγελματικός ο χώρος, άσχετα με τις συνθήκες που επικροτούν σε ορισμένα σωματεία.»

Για τις επαφές με τον ΟΦΗ: «Από τη στιγμή που άρχισε το ενδεχόμενο φυγής του Βουό από τη Λαμία, αρκετές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για τον παίκτη, όπως ο ΟΦΗ και ομάδες της πρώτης τετράδας, αλλά έχουν μείνει σε ένα θεωρητικό επίπεδο.»

Για το ότι ο Βουό είχε προταθεί στον Άρη το καλοκαίρι του 2016:«Ο Βουό είχε προταθεί και πρόπερσι το καλοκαίρι στον Άρη αλλά δεν είχε επιλεγεί. Έκανε μια καλή πορεία με τον ΟΦΗ. Από τη στιγμή που έκανε και πέρσι μια καλή παρουσία με τον ΟΦΗ, είναι φυσιολογικό η κρητική ομάδα να επανέρχεται.»

Για το ενδεχόμενο διπλής συμφωνίας με Βουό-Χαντί στην αυριανή συνάντηση: «Νομίζω πως εκεί θα κινηθεί η κουβέντα. Έχει γίνει κουβέντα και για τον Χαντί. Έτσι κανονικά πρέπει να γίνει, γιατί βρισκόμαστε προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Ο Άγγελος είναι ελεύθερος και μπορεί να διαπραγματευτεί με όλους, ενώ ο Πάτρικ είναι διαφορετική περίπτωση καθώς έχει συμβόλαιο με την Λαμία. Ήταν συμπαίκτες πέρσι και έχουν βάλει μαζί 27 γκολ. Θα εξαρτηθεί από τις προθέσεις του Άρη στο οικονομικό. Μακάρι να κλείσει, γιατί εύχεσαι να κλείσεις μια δουλειά με ομάδες όπως ο Άρης.»

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα