«Αίμα και άμμος» στην Πλατεία

Θοδωρής Βασίλης
«Αίμα και άμμος» στην Πλατεία

bet365

Στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται κόντρα στον Πανιώνιο, την ώρα που ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να σπάσει το ρόδι στο σπίτι του κόντρα στον Πλατανιά. Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης στο άλλο ματς του Σαββάτου της 7ης αγωνιστικής.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Νέα Σμύρνη κόντρα ατον Πανιώνιο θέλοντας να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς νίκη. Ο Τάκης Λερμονής δούλεψε στην διακοπή πάνω στις αδυναμίες των πρωταθλητών κι ελπίζει ότι κόντρα στον Πανιώνιο θα εμφανιστεί ο κανονικός Ολυμπιακός. Στα αγωνιστικά, δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ένγκελς, ενώ εκτός έμειναν και οι τραυματίες Μπεν, Εμενίκε, όπως και ο Ζιλέ που είναι εκτός πλάνων. Αντίθετα, ντεμπούτο ετοιμάζεται να κάνει ο Μποτία. Στην αντίπερα όχθη ο Πανιώνιος θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα από την Λαμία και να πάρει μια μεγάλη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Γκιοατά και τον τραυματία Σαββίδη. Το ευχάριστο είναι ότι Οικονόμου και Κόρμπος είναι έτοιμοι και παίρνουν θέση στην ενδεκάδα.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η αυλαία της 7ης αγωνιστικής ανοίγει στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ να φιλοξενεί τον Πλατανιά και ψάχνει την επιστροφή στις νίκες μετά την πρεμιέρα και το ματς στην Τρίπολη. Εκτός ο τιμωρημένος Μαυροπάνος στους γηπεδούχους. Ο Πλατανιάς από την πλευρά του θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Παναιτωλικό με 3-0 και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Στην αποστολή μπήκε ο Ντικαμονά, ενώ αντίθετα οι Καρυπίδης, Στάμου και Πλιάτσικας έμειναν εκτός.

Τέλος, στο Περιστέρι ο Ατρόμητος θέλει να δώσει συνέχεια στην τρομερή του νίκη επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, και να πάρει τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης. Οι Περιστεριώτες είναι αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα με τον Κάναντι να μην αλλάζει πρόσωπα στην ενδεκάδα. Ο Αστέρας με την ψυχολογία στα ύψος μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ με 2-0 θέλει να επιβεβαιώσει στο Περιστέρι την καλή του αγωνιστική κατάσταση. Σελίν και Ιγκλέσιας επιστρέφουν στην αποστολή.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (14/10):

ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς (16:00 - NS3)
Ατρόμητος – Αστέρας – Τρίπολης (18:15 - NS1)
Πανιώνιος – Ολυμπιακός (20:30 - NS2)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα