Αλλαγή δεδομένων, οι περισσότερες ομάδες της Football League πήραν άδεια!

Newsroom
 Αλλαγή δεδομένων, οι περισσότερες ομάδες της Football League πήραν άδεια!

bet365

Η ΕΠΟ αποφάσισε να μην ισχύσουν τα κριτήρια αδειοδότησης για όσες ομάδες της FL ανέβηκαν στην υπό διαμόρφωση Super League 2 μέσω της αναδιάρθρωσης.

Αλλαγή δεδομένων σε ότι αφορά το «μέτωπο» των αδειοδοτήσεων των ομάδων που θα συμμετάσχουν στη νέα Super League 2 είχαμε σήμερα (14/9), τουλάχιστον σε ότι αφορά ένα μεγάλο μέρος τους. Μετά λοιπόν τα όσα αποφάσισε η ΕΠΟ, όσες ανέβηκαν λόγω αναδιάρθρωσης από την Football League θα εξαιρεθούν των κριτηρίων αδειοδότησης που οι περισσότερες δεν είχαν περάσει και αυτόματα δεν θα τους επιβληθεί η ποινή του περιορισμού των μεταγραφών.

Ετσι οι Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός Βόλου, Πιερικός, Θεσπρωτός, Ηρακλής (έχει πάρει τη θέση της Τρίγλιας), Αλμωπός, Απόλλων Πόντου, Επισκοπή, Καλλιθέα, Αιγάλεω και Αστέρας Βλαχιώτη έχουν το σχετικό «ok», ενώ μέχρι στιγμής από τη συγκεκριμένη «δεξαμενή» ομάδων (δηλαδή όσες τερμάτισαν από την 3η και κάτω θέση των 2 ομίλων) μόνο η Νίκη Βόλου είχε πάρει άδεια και εκκρεμούσαν οι εφέσεις, σε δευτεροβάθμιο επίπεδο, της Επισκοπής και του Πιερικού.

Το παράδοξο είναι πως από τη σχετική απόφαση της Ομοσπονδίας εξαιρέθηκαν οι 4 που προβιβάστηκαν σε αγωνιστικό επίπεδο, δηλαδή η Καλαμάτα, η Βέροια, η Καβάλα και η Ρόδος. Εξ΄ αυτών μόνο η «βασίλισσα» έχει αδειοδοτηθεί, ενώ οι δύο τελευταίες ενδέχεται να μην συμμετάσχουν καν στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας που βρίσκεται υπό διαμόρφωση.

Παράλληλα λόγω της παραπάνω απόφασης αναμένεται να παραταθεί η μεταγραφική περίοδος.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα