Απόλλων Πόντου - Ολυμπιακός Βόλου 2-0: Τρίποντο... χρυσάφι για την παραμονή

Gazzetta team
Απόλλων Πόντου - Ολυμπιακός Βόλου 2-0: Τρίποντο... χρυσάφι για την παραμονή

bet365

Ο Απόλλων Πόντου με δύο γκολ του Δεινόπαπα επικράτησε με 2-0 του Ολυμπιακού Βόλου και βγήκε από τη διακεκαυμένη ζώνη, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του Βορείου ομίλου της Football League.

Μια εξ αναβολής αναμέτρηση για τον Βόρειο όμιλο της Football League έλαβε χώρα την Τετάρτη (16/6) με τον Απόλλωνα Πόντου να πανηγυρίζει τεράστιας σημασίας νίκης επί του Ολυμπιακού Βόλου με 2-0 στη μάχη που δίνει για την παραμονή.

Πρωταγωνιστής για τον Απόλλωνα Πόντου ήταν ο Δεινόπαπας που σκόραρε και τα δύο τέρματα για την ομάδα του. Αρχικά στο 29' με κοντινή προβολή έγραψε το 1-0, ενώ στο 81' με δεύτερο προσωπικό του γκολ έπειτα από δική του ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Με τη νίκη αυτή ο Απόλλων Πόντου βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη και πήρε τεράστια ανάσα στη μάχη για τη σωτηρία. Οι δύο τελευταίες αγωνιστικές στην ουρά του Βορείου ομίλου της Football League αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς οι διαφορές που χωρίζουν τις ομάδες είναι οριακές.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Ζήσης, Βαφειάδης (38′ λ.τ Γιακουστίδης), Μουρατίδης, Δεινόπαπας, Φράγκος, Αρμενάκης, Καλογέρης, Αντωνιάδης, Χατζηαναστασίου

Ολυμπιακός Βόλου (Βούζας): Λαδάς, Πέλκας (82′ Βασιλούδης), Ρόκας, Χολέβας, Φιλίποβιτς, Κόλα, Κολέλα (64′ Πατρώνης), Σκοπελίτης, Μπέικος, Νικλητσιώτης, Παπαδημητρίου

Η βαθμολογία του Βορείου ομίλου

1. Καβάλα 35
2. Βέροια 34
3. Πανσερραϊκός 28
4. Πιερικός 25
5. Ολυμπιακός Βόλου 25
6. Αλμωπός Αριδαίας 17
7. Απόλλων Πόντου 17
8. Τρίγλια 16
-----------------------
9. Θεσπρωτός 16
10. ΑΕΠ Κοζάνης 6

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα