Καλλιθέα: «Φτάνει πια με τον Δραγάτη»

Καλλιθέα: «Φτάνει πια με τον Δραγάτη»

Καλλιθέα: «Φτάνει πια με τον Δραγάτη»

bet365

Η Καλλιθέα εξέδωσε ανακοίνωση κατά του διαιτητή Αλέξανδρου Δραγάτη, τον οποίο χαρακτήρισε «άνθρωπο ειδικών αποστολών που προαλείφεται μάλιστα για την Α' Εθνική».

Ανακοίνωση με την οποία εκτόξευσε αιχμές κατά του διαιτητή Αλέξανδρου Δραγάτη εξέδωσε η Καλλιθέα, δύο μέρες μετά την ήττα της (1-0) από τη Σαντορίνη. Αναλυτικά:

«Πάγια αρχή της διοίκησης της ΠΑΕ Καλλιθέα είναι να μην διαμαρτύρεται για την διαιτησία και τούτο διότι και τα ανθρωπινά λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι που λέγεται ποδόσφαιρο. Δεν το κάναμε ούτε την περασμένη Κυριακή που ενώ κερδίζαμε στο 83', 1-2 μέσα στη Ρόδο, με την ομώνυμη ομάδα, από άγνοια κανονισμών του επόπτη κυρίου Κάλλη (ΕΠΣΑΝΑ), ο οποίος πηρέ στο λαιμό του και τον διαιτητή κύριο Τάσση, αντί όπως λέει ο κανονισμός να έχουμε έμμεσο και κίτρινη, μέτρησε το γκολ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι για αυτή τη φάση και ο διαιτητής και ο επόπτης παραπέμφθηκαν στα πειθαρχικά τους όργανα και τέθηκαν προσωρινά εκτός πινάκων.

Την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021 είχαμε την ολοκλήρωση (?) του εγκλήματος από το γνωστό πολύ εργαλείο «κύριο» Δραγάτη. Τον άνθρωπο των ειδικών αποστολών που προαλείφεται μάλιστα για την Α Εθνική (τρομάρα μας). Την περσινή σεζόν και συγκεκριμένα τον Δεκέμβρη 2019 στον αγώνα ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (σημερινή Σαντορίνη 2020) ο κύριος Δραγάτης, παίζοντας 100 – 0 εις βάρος μας, δεν κατάφερε να μας εμποδίσει να φτάσουμε στην νίκη.

Τότε, πιστέψαμε ότι ήταν σε κακή ημέρα. Όπως λίγες μέρες αργότερα στο παιχνίδι Ηλυσιακός - Θύελλα Καμαρίου ξεπέρασε τον εαυτό του και τα κατάφερε. Κέρδισε η Θύελλα Καμαρίου 2-1. Και πάλι σε κακή ημέρα ήταν. Φέτος, πιστεύαμε ότι οι κακές μέρες του κυρίου Δραγάτη τέλειωσαν. Δυστυχώς, κάναμε λάθος. Οι κακές μέρες του κυρίου Δραγάτη, φαίνεται είναι μόνιμες. Ο συγκεκριμένος κύριος, με ύφος 1000 καρδιναλίων και το ειρωνικό στυλ που εκνευρίζει τους πάντες, κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει να σφυρίζει. Αυτή η στιγμή είναι τώρα.

Ο κύριος Δραγάτης (ΕΠΣΑΝΑ) συνεπικουρούμενος από τον κύριο Πριόνα (ΕΥΒΟΙΑΣ) τα κατάφεραν να φύγουμε ηττημένοι από το γήπεδο και γεμάτοι παράπονα. Ενημερώνουμε τον κύριο Δραγάτη, ότι αυτού του είδους οι διαιτητικές συμπεριφορές ακόμα και αν εκλαμβάνονται ως σινιάλα δεν περνάνε στην Καλλιθέα. Τελειώνοντας, θέλουμε να επισημάνουμε σε φίλους και αντιπάλους, η ομάδα μας εκπροσωπεί έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της Ελλάδας και απαιτεί σεβασμό. Η Καλλιθέα έχει και «Δύναμη και Φωνή» και ξέρει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της».

Η Καλλιθέα στον Νότιο όμιλο βρίσκεται στην 3η θέση και μετά τα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν στη Super League 2 με την αναδιάρθρωση, έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή στη δεύτερη κατηγορία, κι ας απομένει να δώσει τέσσερα ματς ακόμη στη Football League.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα