Τσέλσι: Θυμίζει όλο και περισσότερο την πορεία προς το έπος του 2012...

Τσέλσι: Θυμίζει όλο και περισσότερο την πορεία προς το έπος του 2012...

Κώστας Ζάλιαρης
Τσέλσι: Θυμίζει όλο και περισσότερο την πορεία προς το έπος του 2012...

bet365

Η Τσέλσι μετά τα γκολ από Άγγλους στα προημιτελικά του Champions League απέναντι στην Πόρτο, στο πρώτο ματς και τους οιωνούς επανάληψης του 2012, αρχιζει και θυμίζει όλο και περισσότερο εκείνη την πορεία μετά και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου!

Οι «μπλε» του Τόμας Τούχελ κατάφεραν να βάλουν τέλος στα όνειρα της Μάντσεστερ Σίτι για το Quadruple, αφού πέταξαν εκτός τελικού του FA Cup την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία πλέον έχει μπροστά της φυσικά την εξασφάλιση του πρωταθλήματος, τον τελικό του League Cup αλλά και το Champions League όπου στα ημιτελικά κοντράρεται με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Στον πρώτο προημιτελικό του Champions League με την Πόρτο, η Τσέλσι είχε δύο Άγγλους σκόρερ (Μάουντ, Τσίλγουελ), κάτι που τελευταία φορά είχε γίνει το 2012 στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Νάπολι αμέσως μετά την απομάκρυνση του Βίλας Μπόας.

Οι οιωνοί γίνονται όλο και πιο ισχυροί για την Τσέλσι καθώς τότε, το 2012, ακόμα κι αν έγινε τον Μάρτιο, υπήρξε αλλαγή προπονητή από τον Βίλας – Μπόας στον Ντι Ματέο, ο οποίος έφτασε στον θρίαμβο στον τελικό του Champions League στο Μόναχο και κατέκτησε και το Κύπελλο.

Τώρα, υπήρξε αλλαγή προπονητή τον Ιανουάριο με τον Τούχελ ν' αναλαμβάνει αντί του Λάμπαρντ και να έχει οδηγήσει την ομάδα του στα ημιτελικά του Champions League και τον τελικό του Κυπέλλου...

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FA CUP Τελευταία Νέα