Ο Μπίελσα εξήγησε γιατί θα παίξει με βασικούς κόντρα στην Κρόουλι που αγωνίζεται τρεις κατηγορίες χαμηλότερα

Κώστας Τόπας
Ο Μπίελσα εξήγησε γιατί θα παίξει με βασικούς κόντρα στην Κρόουλι που αγωνίζεται τρεις κατηγορίες χαμηλότερα

bet365

Ο Μαρσέλο Μπίελσα εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η Λιντς θα παραταχθεί κόντρα στην Κρόουλι της League Two για το Κύπελλο Αγγλίας, με τους βασικούς τους παίκτες.

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στο Παναιτωλικός - Ολυμπιακός. |21+

Ο 65χρονος Αργεντινός τεχνικός, γι' ακόμη μία φορά, απέδειξε γιατί θεωρείται από τους τελευταίους... ρομαντικούς του ποδοσφαίρου, όταν ρωτήθηκε αν θα κάνει αλλαγές στον αγώνα του Κυπέλλου Αγγλίας με την Κρόουλι, που βρίσκεται τρεις κατηγορίες χαμηλότερα.

«Η Λιντς πρέπει να μην χάσει επαφή με τις ρίζες του ποδοσφαίρου σε αυτή την χώρα. Τέτοιες ομάδες όπως η Κρόουλι, δίνουν ζωή στην "Πυραμίδα" του ποδοσφαίρου. Είναι μία ένδειξη γενναιοδωρίας να τους αντιμετωπίσεις ως ίσους. Είναι υγιές οι μεγάλες ομάδες να μπορούν να βοηθάνε τις μικρότερα. Είναι προτεραιότητα για εμάς να συμμετέχουν σε έναν θεσμό που είναι από τους μεγαλύτερους στην χώρα και να δίνουν τον καλύτερο εαυτό μας. Είμαι χαρούμενος που μετέχω στο Κύπελλο Αγγλίας», ανέφερε αρχικά ο Μπίελσα κι εν συνεχεία με έντονο ύφος τόνισε πως δεν ήθελε να μιλήσει για τον κορονοϊό και τα όσα γίνονται στην Αγγλία

«Δεν θα απαντήσω σε καμία ερώτηση για ένα θέμα που δεν είμαι ειδικός να μιλήσω. Οι ποδοσφαιρικές αρχές και η Κυβέρνηση δεν θεωρούν πως υπάρχει κίνδυνος με το ποδόσφαιρο. Είναι ένα μικρό αλλά σημαντικό προνόμιο για εμάς».

 

FA CUP Τελευταία Νέα