Αποθέωσε τα πιτσιρίκια της Αστον Βίλα ο Μίλνερ: «Δούλεψαν σκληρά ο ένας για τον άλλον» (vid)

Κώστας Τόπας
Αποθέωσε τα πιτσιρίκια της Αστον Βίλα ο Μίλνερ: «Δούλεψαν σκληρά ο ένας για τον άλλον» (vid)

bet365

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Τζέιμς Μίλνερ για τα πιτσιρίκια που κλήθηκαν να σηκώσουν το «βάρος» της φανέλας της Aston Villa και να αντιμετωπίσουν τους «Reds».

Η Αστον Βίλα, εξαιτίας των πολλών κρουσμάτων στην ομάδα, αναγκάστηκε να παραταχθεί κόντρα στην Λίβερπουλ με παίκτες από την U19 και την U23.

Παρ' όλα αυτά ήταν ανταγωνιστικοί, κατάφεραν να βρουν και δίχτυα με το γκολ του 17χρονου Μπάρι και στο τέλος να κερδίσουν τον σεβασμό όλων, παρά την ήττα από τους πρωταθλητές Αγγλίας με 4-1.

Ο Τζέιμς Μίλνερ, εξήρε την παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών της Αστον Βίλα, τονίζοντας πως έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο.

«Ήταν μια καλή ομάδα νεαρών παικτών, ειλικρινά, δούλεψαν σκληρά ο ένας για τον άλλον με ποιοτικό τρόπο. Δώσανε τα πάντα, το περιμέναμε αυτό, δεν θέλαμε να το θεωρήσουμε δεδομένο. Είναι καλοί παίκτες, βρίσκονται στην Αστον Βίλα για κάποιον λόγο. Στο πρώτο μέρος πετύχαμε το γκολ, όμως έπρεπε να συνεχίσουμε να παίζουμε. Πήραμε το αποτέλεσμα στο τέλος, αλλά νομίζω ότι δεν είναι η ιδανική κατάσταση για καμία ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, είδατε τη διάθεση των παιδιών, προσπαθούμε σκληρά για να φτιάξουμε τα πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά στο BT Sport μετά το τέλος του αγώνα.

Διαβάστε επίσης:

 

FA CUP Τελευταία Νέα