Ντέρμπι: Τα καλύτερα γκολ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Ντέρμπι: Τα καλύτερα γκολ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Gazzetta team
Ντέρμπι: Τα καλύτερα γκολ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

bet365

Η πρόκριση της Ντέρμπι στον 5ο γύρο του FA Cup σήμανε και την αντάμωση του Γουέιν Ρούνεϊ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ένα ζευγάρι που στο παρελθόν έχει βρει θριαμβευτές τα Κριάρια, με ορισμένα υπέροχα γκολ.

Κύπελλο Ελλάδας με σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.(21+)

Ενάμιση χρόνο σχεδόν μετά τον αποκλεισμό από το League Cup μέσα στο «Ολντ Τράφορντ», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βρει ξανά αντιμέτωπη την Ντέρμπι, αυτήν τη φορά στους «16» του FA Cup.

Στις 25 Σεπτεμβρίου του 2018, επί ημερών Μουρίνιο, οι Κόκκινοι Διάβολοι υπέκυπταν στην διαδικασία των πέναλτι από τα Κριάρια του Φρανκ Λάμπαρντ, με παίκτες όπως ο Μέισον Μάουντ αλλά και ο προερχόμενος από τις ακαδημίες της Γιουνάιτεντ, Χάρι Γουίλσον.

Πλέον, ο συνδετικός κρίκος αναμένεται να είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος θα αγωνιστεί ξανά ως αντίπαλος απέναντι στην παλιά του ομάδα, μετά την σεζόν 2017/18 όταν φορούσε την φανέλα της Έβερτον.

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για το Κύπελλο Αγγλίας, με τις προηγούμενες τρεις να έχουν βγάλει νικήτρια το φαβορί.

Από την πλευρά της, η Ντέρμπι μπορεί να υπερηφανεύεται για τα δύσκολα που βάζει στην Γιουνάιτεντ διαχρονικά, καθώς ανά δύο παιχνίδια παίρνει τουλάχιστον μία νίκη ή ισοπαλία (24-12-12).

Απολαύστε κάποια από τα καλύτερα γκολ της Κάουντι κόντρα στην Γιουνάιτεντ:

 

FA CUP Τελευταία Νέα