Λίβερπουλ: Απίθανος Μίλνερ, έδωσε συμβουλές και είδε τους μικρούς! (pic)

Λίβερπουλ: Απίθανος Μίλνερ, έδωσε συμβουλές και είδε τους μικρούς! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Λίβερπουλ: Απίθανος Μίλνερ, έδωσε συμβουλές και είδε τους μικρούς! (pic)

bet365

Ο Τζέιμς Μίλνερ μπορεί να βρίσκεται σε άδεια όπως όλη η υπόλοιπη βασική ομάδα της Λίβερπουλ, ωστόσο, προπονείται κανονικά, ζήτησε να δώσει συμβουλές στα πιτσιρίκια που έπαιξαν απέναντι στη Σριούσμπερι και παρακολούθησε το παιχνίδι στο «Άνφιλντ»!

Ο απόλυτος επαγγελματίας. Ο άνθρωπος που κοντράρει στα ίσια τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε επίπεδο προσοχής του οργανισμού του, εκγύμνασης και αφοσίωσης στο ποδόσφαιρο. Σε αυτό το τελευταίο, ίσως να τον ξεπερνάει κιόλας...

Ο Τζέιμς Μίλνερ είναι τρομερός χαρακτήρας και απέδειξε πόσο έχει δεθεί με τη Λίβερπουλ αλλά και πως αντιλαμβάνεται το ρόλο του στο ποδόσφαιρο και την ανάγκη να μεταδώσει ό,τι μπορεί προς την επόμενη γενιά.

Το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε κανονικά στο «Άνφιλντ» και παρακολούθησε τους πιτσιρικάδες απέναντι στη Σριούσμπερι, ενώ, όπως ανέφερε ο Νιλ Κρίτσλεϊ, ο Μίλνερ είχε ζητήσει να προπονηθεί με τους μικρούς μια μέρα πριν από το ματς και μάλιστα βρέθηκε και στ' αποδυτήρια για να μιλήσει και να εμψυχώσει τους παίκτες.

Κι όλα αυτά στην άδειά του!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FA CUP Τελευταία Νέα