Έβερτον: Διένεξη παικτών με οπαδούς της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ»! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Έβερτον: Διένεξη παικτών με οπαδούς της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ»! (vid)

bet365

Οι Σίμους Κόουλμαν και Μέισον Χόλγκεϊτ πάνω στον εκνευρισμό τους για την ήττα – αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας τα έβαλαν με τους οπαδούς των «κόκκινων» στο «Άνφιλντ»!

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ηττήθηκε 1-0 με γκολ του Κέρτις Τζόουνς, παρά το γεγονός πως αντιμετώπισε μια πολύ διαφορετική και νεανική Λίβερπουλ από τον Γιούργκεν Κλοπ που πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές στο ματς της περασμένης Κυριακής.

Το κακό αποτέλεσμα σε ακόμα ένα ντέρμπι στην έδρα των συμπολιτών τους, έκανε τους Χόλγκεϊτ και Κόουλμαν να τα βάλουν με οπαδούς των «κόκκινων» που βρίσκονται στις θέσεις ακριβώς πάνω από την είσοδο του χώρου των αποδυτηρίων...

Ένας υπεύθυνος της Λίβερπουλ τους απομάκρυνε σχετικά άμεσα, με τους ποδοσφαιριστές της Έβερτον να έχουν αντιδράσει στα όσα άκουγαν, αλλά το επεισόδιο να μην παίρνει διαστάσεις...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FA CUP Τελευταία Νέα