Στιβ Κέλι: Ο οπαδός της Έβερτον που είναι πάντα ευπρόσδεκτος ανάμεσα σε φίλους της Λίβερπουλ (pics)

Gazzetta team
Στιβ Κέλι: Ο οπαδός της Έβερτον που είναι πάντα ευπρόσδεκτος ανάμεσα σε φίλους της Λίβερπουλ (pics)

bet365

Η τραγωδία του Χίλσμπορο είναι βαθιά ριζωμένη στο Μέρσεϊσαϊντ και, μέχρι σήμερα αποτελεί έναυσμα ενότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες...

Μάντσεστερ Γιουν. - Μάντσεστερ Σίτι: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Πέρασαν σχδόν 31 χρόνια από την «μαύρη» 15η Απριλίου του 1989, όταν 96 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Χίλσμπορο.

Η τραγωδία του γηπέδου της Σέφιλντ Γουένζντεϊ στον ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Νότιγχαμ Φόρεστ και Λίβερπουλ αποτέλεσε την στιγμή που άλλαξε για πάντα την ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Μέχρι σήμερα, πληροφορίες και στιγμές που αφορούν το σχετικό συμβάν έρχονται από την Αγγλία και συγκλονίζουν.

Μια από αυτές είναι η ιστορία του Στιβ Κέλι. Ο Βρετανός, είναι οπαδός της Έβερτον και πάντα, στα παιχνίδια του Άνφιλντ έχει θέση στην κερκίδα, όχι με τους φιλοξενούμενους, αλλά ανάμεσα στους φίλους της Λίβερπουλ.

Ο Κέλι, είχε χάσει τον αδερφό του εκείνη τη νύχτα του Απρίλη στο Χίλσμπορο και έκτοτε, είναι εκ των βασικότερων στελεχών των δράσεων που αγωνίζονται για την απονομή δικαιοσύνης για τα 96 θύματα.

Την περασμένη Κυριακή εθεάθη εκ νέου στο Άνφιλντ, με διακριτικά των «ζαχαρωτών», να παρευρίσκεται χωρίς κανένα πρόβλημα στο «κόκκινο» κομμάτι του γηπέδου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FA CUP Τελευταία Νέα