Τεσσάρα η Σίτι, ρεβάνς η Γιουνάιτεντ (vid)

Gazzetta team
Τεσσάρα η Σίτι, ρεβάνς η Γιουνάιτεντ (vid)

bet365

Η Σίτι διέλυσε 4-1 την Πορτ Βέιλ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου! Αντίθετα, η Γιουνάιτεντ θα υποδεχθεί τη Γουλβς σε ρεβάνς. Εύκολα Λέστερ και Μπόρνμουθ.

Η Γιουνάιτεντ δεν έπαθε το περσινό κάζο από τη Γουλβς, αλλά δεν πέρασε και εύκολα στο Μολινό. Το 0-0 στέλνει τις δυο ομάδες σε ρεβάνς και στο Ολντ Τράφορντ θα παλέψουν για το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου. Ο Ρομέρο έκανε την επέμβαση της... χρονιάς, ο Ράσφορντ είχε δοκάρι, με τους Λύκους να πιέζουν ασφυκτικά. Ακυρώθηκε γκολ του Ντόχερτι, ενώ ο Χιμένες είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι.

Στο «Έτιχαντ», η Μάντσεστερ Σίτι - παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της- διέλυσε 4-1 την Πορτ Βέιλ League Two) και πήρε άνετα το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ο Ζιντσένσκο στο 20’ άνοιξε το σκορ, όμως στο 35’ ο Πόουπ έφερε το ματς στα ίσα. Ο Αγουέρο στο 42' και οι Χάργουντ-Μπέλις (58’), Φόντεν (76’) έκαναν εύκολο το έργο της Σίτι.

Στο… ρελαντί η Λέστερ επιβλήθηκε 2-0 εντός έδρας της Γουίγκαν (Τσάμπιονσιπ) και συνεχίζει στο Κύπελλο. Οι «αλεπούδες» προηγήθηκαν στο 19’ με αυτογκόλ του Πιρς, ενώ σφράγισαν την επικράτησή τους στο 40’ με τον Μπαρνς.

Η Μπόρνμουθ διέλυσε με 4-0 τη Λούτον εντός έδρας. Ο Μπίλινγκ άνοιξε το σκορ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι στις καθυστερήσεις του α' μέρους. Με τρία τέρματα σε 15 λεπτά (67’ Κ. Γουίλσον, 79’ Μπίλινγκ, 82’ Σολάνκε), οι γηπεδούχοι πήραν την πρόκριση.

Aποτελέσματα και πρόγραμμα του 3ου γύρου FA CUP

4 Ιανουαρίου

Μίλγουολ – Νιούπορτ 3-0

Μπέρμιγχαμ – Μπλάκμπερν 2-1

Μπέρνλι – Πιτέρμπορο 4-2

Μπρίστολ Σίτι – Σριούσμπερι 1-1

Ρόδεραμ – Χαλ 2-3

Ρότσντεϊλ – Νιούκαστλ 1-1

Γουότφορντ- Τρανμίρ 3-3

Κάρντιφ - Καρλάιλ 2-2

Μπράιτον – Σέφιλντ Γουέν. 0-1

Μπρέντφορντ – Στόουκ 1-0

Όξφορντ – Χάρτλπουλ 4-1

Πρέστον – Νόριτς 2-4

Ρέντινγκ- Μπλάκπουλ 2-2

Σαουθάμπτον – Χάντερσφιλντ 2-0

Φούλαμ – Άστον Βίλα 2-1

Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0

Λέστερ – Γουίγκαν 2-0

Μάντσεστερ Σίτι – Πορτ Βέιλ 4-1

Μπόρνμουθ – Λούτον 4-0

Φλίτγουντ – Πόρτσμουθ 1-2

05/01

ΚΠΡ- Σουόνσι

Κρίσταλ Πάλας – Ντέρμπι

Κρου – Μπάρνσλεϊ

Μίντλεσμπρο – Τότεναμ

Μπάρτον – Νορθάμπτον

Μπρίστολ Ρόβερς – Κόβεντρι

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Φίλντε

Τσάρλτον – Γουέστ Μπρομ

Τσέλσι- Νότιγχαμ Φόρεστ

Λίβερπουλ – Έβερτον

Τζίλιγχαμ – Γουέστ Χαμ

06/01

Άρσεναλ - Λιντς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FA CUP Τελευταία Νέα