Γουότφορντ - Κρίσταλ Πάλας 2-1

Gazzetta team
Γουότφορντ - Κρίσταλ Πάλας 2-1

bet365

Η Γουότφορντ του Χοσέ Χολέμπας επικράτησε με 2-1 της Κρίσταλ Πάλας και πήρε το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η εξαιρετική πορεία της Γουότφορντ στον αρχαιότερο ποδοσφαιρικό θεσμό συνεχίζεται. Η ομάδα του Χοσέ Χολέμπας με ένα γκολ του Γκρέι στο 79' «λύγισε» την Κρίσταλ Πάλας με 2-1 και πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η Γουότφορντ πήγε δίκαια μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια χάρη στο γκολ του Καπουέ στο 27', με τον Γάλλο μέσο να βάζει μπροστά την ομάδα του με σουτ μέσα από την καρδιά της περιοχής.

Λίγο πριν το ημίχρονο ο Χοσέ Χολέμπας αποκόμισε έναν τραυματισμό, ο οποίος τον ανάγκασε να αντικατασταθεί με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Η Πάλας ανέβασε απόδοση στο δεύτερο μέρος και τελικά έφτασε στην ισοφάριση στο 62' με πλασέ του Μπατσουαγί. Ωστόσο, οι «Σφήκες» δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, καθώς στο 79' ο Γκρέι, τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, έκανε το 2-1 στην αντεπίθεση και έστειλε τη Γουότφορντ στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FA CUP Τελευταία Νέα