Μίλνερ: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν κοιτούσε το πέναλτι του Τσιμίκα

Μίλνερ: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν κοιτούσε το πέναλτι του Τσιμίκα

Κώστας Τόπας
Μίλνερ: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν κοιτούσε το πέναλτι του Τσιμίκα

bet365

Την ώρα που ο Κώστας Τσιμίκας εκτελούσε το τελευταίο πέναλτι, ο Τζέιμς Μίλνερ δεν τον κοιτούσε, καθώς όπως τόνισε είχε εμπιστοσύνη στο αριστερό πόδι του Έλληνα μπακ και απλά περίμενε την μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα.

Ο Κώστας Τσιμίκας στο μεγαλύτερο βράδυ της καριέρας του ευστόχησε στην κρίσιμη εκτέλεση πέναλτι και χάρισε το FA Cup στη Λίβερπουλ, με αποτέλεσμα να γίνει ο δεύτερος Έλληνας που κατακτά το βαρύτιμο τρόπαιο.

Την ώρα που ο 25χρονος Έλληνας μπακ εκτελούσε το τελευταίο πέναλτι, ο Τζέιμς Μίλνερ δεν τον κοιτούσε, καθώς όπως τόνισε είχε εμπιστοσύνη στον Κώστα Τσιμίκα και απλά περίμενε την μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα για να πανηγυρίσει μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

«Ήθελα να δω την αντίδραση του κόσμου πρώτα απ’ όλα. Φυσικά και είχα εμπιστοσύνη στον Κώστα, ξέρω ότι έχει πολύ καλό αριστερό αλλά πόσες φορές θα μπορώ να το ζήσω ξανά αυτό στο Γουέμπλεϊ. Ήταν απίστευτο. Μπορούσα να δω τον κόσμο να εκφράζει συναισθήματα, τα οποία ένιωθα κι εγώ ο ίδιος. Ανακούφιση, ευτυχία, τα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 36χρονος μέσος των «Reds».

@Photo credits: Video Screen
 

FA CUP Τελευταία Νέα