ΠΑΟΚ: Ο Μπράνκο έφυγε από τη Φαμαλικάο

ΠΑΟΚ: Ο Μπράνκο έφυγε από τη Φαμαλικάο

bet365

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο, παραιτήθηκε από τη Φαμαλικάο και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πορτογαλικά δημοσιεύματα τον συνέδεσαν με την Μπενφίκα, η οποία αναζητά τον διάδοχο του Τιάγκο Πίντο.

Ανέλαβε την τεχνική διεύθυνση της Φαμαλικάο μεσούσης της σεζόν, όταν η πορτογαλική ομάδα ήταν στο χείλος του υποβιβασμού και έμοιαζε καταδικασμένη. Τελικά όχι μόνο κατάφερε να παραμείνει στην Primeira Liga, αλλά παραλίγο να προλάβει και τρένο του Europa Conference League.

Ο Μάριο Μπράνκο έφερε εις πέρας την αποστολή του, αλλά παραιτήθηκε από την τεχνική διεύθυνση της «Φάμα». Η διοίκησή της ευχαρίστησε τον πρώην τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ για τη βοήθεια που έδωσε ενώ ο Πορτογάλος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στόχος του να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο, είτε εντός, είτε εκτός της χώρας της Ιβηρικής. Το όνομά του συνδέθηκε από τον πορτογαλικό Τύπο με την Μπενφίκα, η οποία ψάχνει τον διάδοχο του Τιάγκο Πίντο, ο οποίος εδώ και λίγες εβδομάδες έχει αναλάβει την τεχνική διεύθυνση της Ρόμα.

Η Φαμαλικάο επί τεχνικής διεύθυνσης του Μπράνκο είχε στο ρόστερ της τους Ρούμπεν Βινάγκρε, Ζιλ Ντίας και Πέπε και Ντιόγκο Φιγκέιρας, τέσσερις παίκτες που πέρασαν από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

 

Τελευταία Νέα