Υποψήφιος για παίκτης της χρονιάς στην Ολλανδία ο Γιακουμάκης (pics)

Κώστας Τόπας
Υποψήφιος για παίκτης της χρονιάς στην Ολλανδία ο Γιακουμάκης (pics)

bet365

Το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της χρονιάς στην Eredivisie διεκδικεί ο Γιώργος Γιακουμάκης, μετά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε.

Ο άλλοτε επιθετικός της ΑΕΚ, Γιώργος Γιακουμάκης, ολοκλήρωσε την χρονιά με 26 γκολ σε 30 συμμετοχές για λογαριασμό της Φένλο, που υποβιβάσθηκε στην Β` κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου.

Με αυτόν τον τρόπο ο Κρητικός φορ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Eredivisie και κατέλαβε την 9η θέση στον πίνακα με τους Ευρωπαίους σκόρερ, όπου δεν λαμβάνεται υπ΄ όψιν ο συντελεστής δυσκολίας κάθε πρωταθλήματος, όπως συμβαίνει για το «χρυσό παπούτσι».

Η σεζόν στην Ολλανδία έλαβε τέλος και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Eredivisie ξεκίνησε την διαδικασία για την ανάδειξη του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή. Ο Γιώργος Γιακουμάκης διεκδικεί το συγκεκριμένο βραβείο, μαζί με 19 ακόμη ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα