Κυπελλούχος η Ανόρθωση, έσπασε... κατάρα 13 ετών! (vid)

Gazzetta team
Κυπελλούχος η Ανόρθωση, έσπασε... κατάρα 13 ετών! (vid)

bet365

Η Ανόρθωση επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου και κατέκτησε τίτλο έπειτα από 13 χρόνια!

Σε ένα δραματικό ματς που κρίθηκε στην παράταση, η Ανόρθωση επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού στον τελικό και κατέκτησε τίτλο έπειτα από 13 χρόνια. Eτσι, η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια εξασφάλισε το 4ο και τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο και αρχίζει την προσπάθειά της από τον β΄ προκριματικό γύρο του Conference League. Η «Κυρία» ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και ειδικά στο α' μέρος είχε καλές ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά Μίχα και Οκριασβίλι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Στο 59' η Ανόρθωση άνοιξε το σκορ, Οκριασβίλι-Κβιλιτάια-Μίχα συνδυάστηκαν εξαιρετικά και ο Αρτυματάς άνοιξε το σκορ. Αμεση απάντηση για τον Ολυμπιακό, αφού στο 61' ο Σαρφό με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πέτυχε το 1-1. Το ματς πήγε στην παράταση και στο 110' ο Κβιλιτάια πέτυχε το γκολ που έδωσε στην Ανόρθωση τον τίτλο!

Ανόρθωση (Τιμούρ Κετσπάγια): Λόρια, Κορέα, Βργκοτις, Ρισβάνης (85′ Γκαλίτσιος), Κορέια (105′ Ελουντού), Αρτυματάς, Νταουσβίλι (46′ Χουσμπάουερ), Μίχα (64′ Μαργκάσα), Οκριασβίλι, Καλτσάς (91′ Χριστοφή), Κβιλιτάια.

Ολυμπιακός (Τσέντομιρ Γιανέφσκι): Μιχαήλ, Ψάλτης, Σωτηρίου, Σαμπίνια (90’+1 Αντρέου), Ζαχαρίου (81′ Κα), Κυριάκου, Νάνι, Σαντάνα (100′ Γαρουφαλιάς), Σαρφό (106′ Γκουστάβο), Σάλι, Μάντζης (106′ Κοστόφ)

 

Τελευταία Νέα