Προπονητής της χρονιάς στην Σκωτία ο Στίβεν Τζέραρντ

Gazzetta team
Προπονητής της χρονιάς στην Σκωτία ο Στίβεν Τζέραρντ

bet365

Ο Στίβεν Τζέραρντ αφού έσπασε την 10ετη κυριαρχία της Σέλτικ στην Σκωτία, αναδείχθηκε δικαίως σε προπονητή της χρονιάς

Από την στιγμή που έφερε την Ρέιντζερς στην κορυφή του πρωταθλήματος της Σκωτίας, θα αποτελούσε έκπληξη αν ο Στίβεν Τζέραρντ δεν κέρδιζε το βραβείο του προπονητή της χρονιάς.

Χθες το βράδυ ανακοινώθηκε η ανακήρυξή του ως μάνατζερ της σεζόν, μετά την άνετη κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα του, που έσπασε την 10ετη κυριαρχία της Σέλτικ.

«Το βραβείο είναι ομαδική δουλειά με το τιμ μου. Ολοι μαζί είχαμε αυτή την επιτυχία φέτος και ευχαριστώ τους δημοσιογράφους για την τιμή μου μου κάνουν. Θαύμαζα για χρόνια αυτό το κλαμπ και την ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι οπαδοί του. Ήξερα που ερχόμουν όταν ανέλαβα την ομάδα και ήθελα να έχω την ευκαιρία να αλλάξω την κατάσταση. Η πίεση και η ευθύνη ήταν τεράστια από την πρώτη ημέρα. Ηταν δύσκολο να ακολουθήσω τα χνάρια των Σμιθ και Σούνες. Το να έχουμε φτάσει ως εδώ που φτάσαμε φέτος μου αφήνει τεράστια ικανοποίηση» ανέφερε ο Τζέραρντ στην πρώτη του ατομική διάκριση ως προπονητής, πέρα φυσικά από την κατάκτηση του φετινού τίτλου της ομάδας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα