ΠΑΟΚ: Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Βαλερένγκα ο Περέιρα

ΠΑΟΚ: Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Βαλερένγκα ο Περέιρα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Βαλερένγκα ο Περέιρα

bet365

Ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα , σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ΜΜΕ της Νορβηγίας, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Βαλερένγκα, από την στιγμή που δεν είναι στα αρχικά πλάνα του ΠΑΟΚ.

Ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα ήρθε με πολύ καλές συστάσεις το περασμένο καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο βασικό σχήμα του «Δικεφάλου», ενώ δεν έχει πείσει για την παρουσία του στο ρόστερ και της επόμενης χρονιάς.

Ο βασικός αριστερός μπακ της Βαλερένγκα, Σαμ Αντεκούγκμπε, βγαίνει προς πώληση και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «nettavisen.no», ο Νορβηγός μπακ του ΠΑΟΚ είναι από τους παίκτες που τσεκάρει η ομάδα από το Όσλο.

«Ονόματα όπως ο Λαρς Γκέρσον, ο Ντάνιελ Έιντ και ο Άντριαν Περειρα έχουν συζητηθεί πρόσφατα στην Βαλερένγκα. Ο σύλλογος του Όσλο έχει ελέγξει τη δυνατότητα σύναψης δανείου για τον Περέιρα, ο οποίος αγωνίζεται με το χρόνο παιχνιδιού στον ελληνικό ΠΑΟΚ. Το παράθυρο μεταγραφών στη Νορβηγία κλείνει την Τετάρτη 12 Μαΐου και αρκετοί σύλλογοι εργάζονται τώρα εντατικά για να ενισχυθούν», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

 

Τελευταία Νέα