Ολλανδία: Επίσημη έρευνα για παίκτη που είδε κίτρινη κάρτα και συνδέεται με στοιχηματισμό!

Ολλανδία: Επίσημη έρευνα για παίκτη που είδε κίτρινη κάρτα και συνδέεται με στοιχηματισμό!
Παίκτης της πρώτης κατηγορίας της Ολλανδίας ερευνάται ως ύποπτος για κίτρινη κάρτα που είδε με σκοπό χρηματικό όφελος από στοιχηματισμό. Εταιρία δέχτηκε ποντάρισμα 3.000 ευρώ, με το κέρδος ν' ανέρχεται στα 13.000!

Παίκτης της πρώτης κατηγορίας του ολλανδικού πρωταθλήματος ερευνάται ως ύποπτος ότι προκάλεσε να δει την κίτρινη κάρτα με σκοπό το χρηματικό όφελος από στοιχηματισμό. Συγκεκριμένα πονταρίστηκαν 3.000 ευρώ στην κίτρινη κάρτα του εν λόγω ποδοσφαιριστή και το κέρδος ανήλθε στα 13.000 ευρώ, ενώ άλλοι δύο πελάτες άλλης στοιχηματικής εταιρίας κέρδισαν 1.000 ευρώ έκαστος.

H ολλανδική αστυνομία δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για την έρευνα, η σελίδα όμως που αποκάλυψε την είδηση (NOS), υποστηρίζει ότι γνωρίζει το όνομα του παίκτη και ξεκαθαρίζει ότι δεν το αποκαλύπτει γιατί η έρευνα βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και δεν έχει γίνει ακόμη προσαγωγή. Πώς όμως οδηγήθηκαν οι αρχές στα ίχνη του φερόμενου δράστη; Μετά από ματς πρωταθλήματος, στοιχηματικές εταιρίες κατήγγειλαν ύποπτη δραστηριότητα στο συγκεκριμένο ποντάρισμα.

«Το πήραμε στα σοβαρά από την αρχή. Από τη στιγμή που πήραμε το σήμα, ξεκινήσαμε την έρευνα. Τα αποτελέσματα της έρευνας θα μας δείξουν πολλά τόσο για τον ποδοσφαιριστή, όσο και για τον σκοτεινό κόσμο που βρίσκεται πίσω από αυτά τα πράγματα, Ίσως να έχουμε να κάνουμε με οργανωμένο έγκλημα...», υποστήριξε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Ο παίκτης που ερευνάται υποστηρίζει ότι η κίτρινη κάρτα - πρώτη που είδε στη σεζόν - ήταν άδικη (για αψιμαχία με αντίπαλο εκτός φάσης), ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν γνώριζε για το ποντάρισμα των ανωτέρω χρηματικών ποσών.

Το μεγαλύτερο ποσό πονταρίστηκε από φανατικό οπαδό του ποδοσφαίρου που έχει κοινούς φίλους στα social media με τον παίκτη, ο οποίος από την πλευρά του υποστηρίζει ότι δεν τον έχει δει ποτέ στη ζωή του. Tα 3.000 ευρώ ποντάριστηκαν σε πέντε διαφορετικά διαδοχικά στοιχήματα λίγο πριν την έναρξη του ματς. Τα 13.000 κερδισμένα ευρώ δεν μπήκαν ποτέ στην τσέπη του, καθώς η στοιχηματική εταιρία μπλόκαρε το λογαριασμό.

«Ποντάρω ακόμη και μεγαλύτερα ποσά. Συνήθως χάνω, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις δεν ψάχνετε να με βρείτε», υποστήριξε επίσης στη σελίδα NOS. Ενήμερη φυσικά είναι και η ολλανδική ομοσπονδία (KVNB). «Η ομοσπονδία είναι ενήμερη. Δεν θα κάνουμε σχόλια και θα περιμένουμε την έρευνα», υποστήριξε ο εκπρόσωπός της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα