Στην εντατική 19χρονος της Μαρίτιμο μετά από ανακοπή καρδιάς, όλα καλά με την υγεία του

Gazzetta team
Στην εντατική 19χρονος της Μαρίτιμο μετά από ανακοπή καρδιάς, όλα καλά με την υγεία του

bet365

Ο 19χρονος Κολομβιανός αμυντικός της Μαρίτιμο, Μοϊσές Μοσκέρα, διακομίσθηκε στην εντατική, έπειτα από την ανακοπή καρδιάς που υπέστη κατά τη διάρκεια εγχείρησης στον ώμο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Στην εντατική του νοσοκομείου «Νέλιο Μεντόνσα» διακομίστηκε ο Μοϊσές Μοσκέρα. Ο 19χρονος Κολομβιανός κεντρικός αμυντικός της Μαρίτιμο έκανε εγχείρηση στον ώμο, όταν υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Την είδηση αποκάλυψε η Diário de Notícias da Madeira και επιβεβαιώνεται από όλον τον πορτογαλικό αθλητικό Τύπο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από τη χώρα της Ιβηρικής δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του και θα πάρει τις επόμενες ώρες εξιτήριο.

Η Μαρίτιμο απέκτησε τον Μοσκέρα το 2019. Αγωνίζεται κυρίως στη δεύτερη ομάδα, ενώ έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη κόντρα στην Σαλγκέιρος για το κύπελλο Πορτογαλίας.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα