Λαμκέλ Ζε - Βέλγιο: Ψήφισε τρεις φορές τον εαυτό του για «παίκτης της χρονιάς»! (pic)

Gazzetta team
Λαμκέλ Ζε - Βέλγιο: Ψήφισε τρεις φορές τον εαυτό του για «παίκτης της χρονιάς»! (pic)

bet365

Ο «τρελο»Λαμκέλ Ζε νιώθει Νο1, Νο2 και Νο3 παίκτης του βελγικού πρωταθλήματος ΜΑΖΙ και θέλησε να το επικοινωνήσει με το κοινό του μέσω social media.

Η γνωστή ιστοσελίδα στατιστικών και αξιολόγησης «Whoscored» τον κατατάσσει 65οσε απόδοση στη φετινή σεζόν της Jupiler League. Αυτό, όμως, δεν έχει καμία σημασία για τον href="https://www.gazzetta.gr/tag/lamkel-ze" target="_blank"> Λαμκέλ Ζε, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του… τρία σκαλιά καλύτερο από κάθε άλλον και αισθάνεται πως αξίζει όλα τα ετήσια βραβεία της Λίγκας.

Ο εκκεντρικός Καμερουνέζος εξτρέμ της Αντβέρπ, ο οποίος είχε απασχολήσει τον href="https://www.gazzetta.gr/teams/panathinaikos" target="_blank">Παναθηναϊκό στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι και απασχολεί σταθερά τα βελγικά media με τα καμώματά του, κοινοποίησε μέσω social media τη δική του λίστα για τους τρεις καλύτερους παίκτες της χρονιάς στο φετινό πρωτάθλημα, δίνοντας και τις τρεις ψήφους στον εαυτό του, αλλάζοντας ισάριθμες φορές σειρά στα ονόματά του (Ντιντιέρ Ζε Λαμκέλ, Λαμκέλ Ζε Ντιντιέρ, Ζε Ντιντιέρ Λαμκέλ)!

Τη φετινή σεζόν, πάντως, ο Ζε έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο δεύτερο μισό για την πορεία της Αντβέρπ μέχρι τη 2η θέση του πρωταθλήματος, με απολογισμό 7 γκολ και 3 ασίστ.

class="twitter-tweet">

dir="ltr" lang="nl">Er is maar één Didier Lamkel Zé. href="https://t.co/PXVBhSHvPv" rel="sponsored nofollow">pic.twitter.com/PXVBhSHvPv

Eleven Sports (NL) (@ElevenSportsBEn) href="https://twitter.com/ElevenSportsBEn/status/1386658726837358595?ref_src=twsrc%5Etfw" rel="sponsored nofollow">April 26, 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

Τελευταία Νέα