Οι αποδόσεις για να γίνει η European Super League και πόσο δίνουν οι στοιχηματικές να συμμετάσχει ο Ολυμπιακός!

Gazzetta team
Οι αποδόσεις για να γίνει η European Super League και πόσο δίνουν οι στοιχηματικές να συμμετάσχει ο Ολυμπιακός!

bet365

Oι 12 ισχυροί ανακοίνωσαν την European Super League και οι στοιχηματικές έχουν βγάλει ήδη τις αποδόσεις για τη νέα διοργάνωση! Η απόδοση για Ολυμπιακό...

Το τι θα γίνει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μετά τις ανακοινώσεις των 12 ισχυρών συλλόγων ουδείς το γνωρίζει. Θα υπάρχει European Super League; Κι αν ναι τι θα γίνει το Champions League; Απαντήσεις δεν μπορούν να υπάρχουν για την ώρα αλλά οι στοιχηματικές έβγαλαν ήδη αποδόσεις για τη νέα (;) διοργάνωση που ανακοίνωσαν οι 12 ομάδες.

Αποδόσεις για το αν θα γίνει τελικά η European Super League. Και το να πραγματοποιηθεί τελικά η ESL μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου του 2021 το βρίσκουμε σε απόδοση 2.65 ενώ το να μην γίνει τελικά η διοργάνωση το βρίσκουμε σε απόδοση 1.45.

Ομως υπάρχει απόδοση και μάλιστα μεγάλη για τον Ολυμπιακό. Για το αν θα συμμετάσχει δηλαδή στην European Super League. Η απόδοση είναι στο 34.00 για τους «ερυθρόλευκους».

Λίγη υπομονή ακόμα για να μάθουμε τι θα γίνει τελικά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ - ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED