Μητσοτάκης για European Super League: «Θα το πω απλά και καθαρά, είναι λάθος»

Gazzetta team
Μητσοτάκης για European Super League: «Θα το πω απλά και καθαρά, είναι λάθος»

bet365

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, χαρακτήρισε «λάθος» τη δημιουργία μιας κλειστής λίγκας για πλούσιες ευρωπαϊκές ομάδες. Τι σχόλιασαν στο gazzetta.gr κυβερνητικά στελέχη.
Τσέλσι - Μπράιτον: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Την αποσχιστική κίνηση 12 εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης και την προοπτική δημιουργίας της European Super League σχολίασε μέσω Twitter ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η πιθανότητα του απρόσμενου κάνει το ποδόσφαιρο συναρπαστικό. Η πρόταση από λίγες πλούσιες ευρωπαϊκές ομάδες να δημιουργήσουν μια κλειστή λίγκα είναι απόλυτα αντίθετη με την ιστορία και την παράδοση του αθλήματος. Είναι λάθος, πολύ απλά. Οι φίλαθλοι, δεν θα το δεχτούν» έγραψε σε tweet του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δεν θα υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης»

Κυβερνητικά στελέχη σχολίασαν στο gazzetta.gr την οπτική του Πρωθυπουργού σε ότι έχει να κάνει με την European Super League. «Σε ένα ποδόσφαιρο έτσι δομημένο δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν ούτε οι ελληνικές ομάδες», είπαν αρχικά και πρόσθεταν «εκπλήξεις στυλ Euro 2004 θα γίνονται ολοένα και πιο σπάνιες. Και δεν έχει να κάνει προφανώς με τις Εθνικές ομάδες αλλά με τους συλλόγους. Αλλά και εκεί θα χαθεί τελείως το στοιχείο της έκπληξης όταν θα μιλάμε για μια κλειστή λιγκά των μεγάλων».

Δείτε τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο να αναλύουν τις τελευταίες εξελίξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

 

Τελευταία Νέα