Ρέιντζερς – Σέλτικ 2-0: Της έβγαλε το στέμμα και πάει για το νταμπλ (vid)

Gazzetta team
Ρέιντζερς – Σέλτικ 2-0: Της έβγαλε το στέμμα και πάει για το νταμπλ (vid)

bet365

Μετά το πρωτάθλημα, η Ρέιντζερς υποχρεώσε την Σέλτικ να παραδώσει και τα σκήπτρα του Κυπέλλου (2-0) και βαδίζει πρόσω ολοταχώς για να φορέσει εκείνη το στέμμα και να ολοκληρώσει το νταμπλ.

Ο κακός της δαίμονας στη δεκαετία του ναδίρ της έχει γίνει το αγαπημένο «θύμα». Η πρωταθλήτρια Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ πέταξε εκτός την κάτοχο του Κυπέλλου, Σέλτικ από τους «16» (2-0), παίρνοντας την τέταρτη νίκη στα τελευταία πέντε «Old Firm» (4-1-0), την ίδια στιγμή που βρίσκεται στο +20 στην Premiership!

Οι Προτεστάντες προηγήθηκαν με το απίθανο ψαλιδάκι του Ντέιβις στο 10’ και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων πριν από την ανάπαυλα, χάρη στο αυτογκόλ του Κένι.

Από την πλευρά τους, οι Κέλτες -για τους οποίους ο Βασίλης Μπάρκας έμεινε στον πάγκο- είχαν την ευκαιρία να ξαναμπούν στο ματς πριν να είναι αργά, αλλά ο Οντσόν Εντουάρντ έχασε πέναλτι στο 79’ κι έτσι παρέδωσαν άδοξα τα σκήπτρα τους, σε μία καταστροφική σεζόν.

Πλέον, η Ρέιντζερς στοχεύει στο νταμπλ και θα βρει στον δρόμο της τη Σεντ Τζόνστον στα προημιτελικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα