ΠΑΟΚ: Το παράθυρο για επιστροφή στην Ελλάδα που άνοιξε ο Λουτσέσκου

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Το παράθυρο για επιστροφή στην Ελλάδα που άνοιξε ο Λουτσέσκου

bet365

Ο Ρουμάνος πρώην τεχνικός της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, σε συνέντευξη στη τηλεοπτική εκπομπή της πατρίδας του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να επανέλαβε την απόφαση του να μη δουλέψει σε ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά άφησε ανοικτό κάθε ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα ενόψει της επόμενης σεζόν.

Σε νέα του συνέντευξη στη Ρουμανία, ο πρώην προπονητής της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε για το αν θα επέστρεφε είτε στην Ελλάδα, είτε στη Σαουδική Αραβία, όπου με την Αλ Χιλάλ κατέκτησε τα πάντα.

«Δεν θα προπονήσω μέχρι το καλοκαίρι, έχω ζήσει πολλές εμπειρίες. Πανηγύρισα επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, οπότε δεν νομίζω ότι μού λείπει κάτι. Υπάρχουν μέρη όπου έζησα απίστευτες στιγμές; Μια τέτοια κατάσταση ήταν στην Ελλάδα, πήραμε το πρωτάθλημα αήττητοι, κάτι που ήταν ρεκόρ για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί να μην επιστρέψω στην Ελλάδα ή τη Σαουδική Αραβία;

Φτάσαμε σε ένα σημείο όπου υπήρχε διάσταση απόψεων ανάμεσα στον ιδιοκτήτη και τον προπονητή. Προτίμησα να φύγω, δεν ήταν καθόλου εύκολο. Η Σαουδική Αραβία είναι από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα στον κόσμο. Δεν θα πω από τα καλύτερα, αλλά από τα δύσκολα», υποστήριξε ο Ρουμάνος προπονητής στην εκπομπή Fotbol του Digi Sport.

 

Τελευταία Νέα