«Προχωράει στην απόκτηση του Βινάγκρε η Μπενφίκα»

Κώστας Τόπας
«Προχωράει στην απόκτηση του Βινάγκρε η Μπενφίκα»

bet365

Αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Ρούμπεν Βινάγκρε είναι η Μπενφίκα, σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα.

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε τον περασμένο Οκτώβρη μετακόμισε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, έχοντας καλό όνομα και ένα καλό βιογραφικό με «γεμάτη» σεζόν στην Premier League, αλλά δεν κατάφερε να προσφέρει το παραμικρό για μία σειρά από λόγους που είναι γνωστοί.

Μετά το πέρασμα του από τους «ερυθρόλευκους», ο 21χρονος Πορτογάλος μπακ δανείστηκε από τη Γουλβς στη Φαμαλικάο, με την οποία έχει καταγράψει 12 συμμετοχές τη φετινή σεζόν. Πριν από λίγες ημέρες, η «A' Bola» είχε γράψει πως τόσο η Μπενφίκα και όσο και η Σπόρτινγκ ετοιμάζονται να «δώσουν» μάχη για την απόκτηση του.

Σημερινό (03/04) δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας, αναφέρει πως οι «Αετοί» έχουν τον πρώτο λόγο για να τον κάνουν δικό τους και μάλιστα πως ετοιμάζουν πρόταση στην Γουλβς, προκειμένου να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, ενόψει της νέας σεζόν.

Εκτός, από τον Βινάγκρε, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, η Μπενφίκα αναμένεται να προχωρήσει και την μεταγραφή του Μανουέλ Ουγάρτε, ο οποίος κι αυτός αγωνίζεται με τα χρώματα της Φαμαλικάο

Διαβάστε επίσης:

 

Τελευταία Νέα