Βινάγκρε: Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μπενφίκα «σφάζονται» για να τον αποκτήσουν (pic)

Βινάγκρε: Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μπενφίκα «σφάζονται» για να τον αποκτήσουν (pic)

bet365

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Φαμαλικάο και στη χώρα του γίνεται... ντέρμπι για την απόκτησή του!
bwin – Ενισχυμένες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα για κάθε φάση του αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός. |21+

Πριν λίγους μήνες, ο Ρούμπεν Βινάγκρε έφευγε από το Λιμάνι και τον Ολυμπιακό ως η μεταγραφή που απογοήτευσε όσο καμία άλλη. Ενας παίκτης με αδιαμφισβήτητο ταλέντο, που δεν ήθελε εν τέλει ποτέ να έρθει στον Ολυμπιακό - όπως αποδείχτηκε. Μετά το σύντομο πέρασμά του από τον Πειραιά, δανείστηκε από τη Γουλβς στη Φαμαλικάο και σήμερα Μπενφίκα και Σπόρτινγκ... σφάζονται για την απόκτησή του.

Η A' Bola κυκλοφορεί με τίτλο στο πρωτοσέλιδό της «Ντέρμπι για τον Βινάγκρε» και εξηγεί ότι στο κόλπο για την απόκτησή του έχει μπει, μετά την Μπενφίκα και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μάλιστα, τονίζοντας ότι είναι ο νούμερο ένα στόχος για να αντικαταστήσει τον Νούνο Μέντες, του οποίου το όνομα έχει μπει στα μπλοκάκια ομάδων όπως οι Σίτι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και των Ίντερ - Γιουβέντους.

Θυμίζουμε ότι με τον Ολυμπιακό έπαιξε 1' με την Μαρσέιγ, 20' με την Πόρτο, 90' με τον Απόλλων Σμύρνης και 45' με τον Βόλο. Με τη Φαμαλικάο έχει μέχρι στιγμής 12 συμμετοχές και είναι στους παίκτες που έχουν κάνει... μπαμ, στην ομάδα όπου βρίσκονται και οι Πέπε (δανεικός από τον Ολυμπιακό) αλλά κι ο Φιγκέιρας.

Μy Story με τον Φραν Βέλεθ: Ο αυτισμός της κόρης του, η υπέρβαση και η ευτυχία

 

Τελευταία Νέα