Ο Σάμαρης έκανε εγχείρηση στον αχίλλειο και χάνει το υπόλοιπο της σεζον (vid)

Ο Σάμαρης έκανε εγχείρηση στον αχίλλειο και χάνει το υπόλοιπο της σεζον (vid)

Gazzetta team
Ο Σάμαρης έκανε εγχείρηση στον αχίλλειο και χάνει το υπόλοιπο της σεζον (vid)

bet365

Ο Ανδρέας Σάμαρης υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού ποδιού και θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου – Το μήνυμα του Έλληνα μέσου στους φίλους της Μπενφίκα.

Ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τον Ανδρέα Σάμαρη στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού ποδιού απαιτούσε επέμβαση, στην οποία και υποβλήθηκε ο Έλληνας μέσος της Μπενφίκα σήμερα Παρασκευή (26/03) στη Μαδρίτη.

Ο Σάμαρης θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν, στην οποία μέτρησε μόλις εννέα συμμετοχές (με ένα γκολ), αφού δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή των Αετών, Ζόρζε Ζεσούς, λόγω και του προβλήματος που τον ταλαιπωρούσε.

Παρ' ότι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Μπενφίκα μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου ο 31χρονος μέσος, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την πορτογαλική ομάδα έως το 2023, έστειλε μήνυμα - υπόσχεση στους φίλους της ομάδας, πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να την βοηθήσει, ακόμα και χωρίς να παίζει.

«Αγαπητοί Μπενφικίστας, ήθελα να σας δώσω μια εξήγηση σχετικά με τον τραυματισμό μου. Θα σταματήσω μέχρι το τέλος της σεζόν, εξαιτίας ενός τραυματισμού για τον οποίο έπρεπε να γίνει εγχείρηση.

Είναι η λιγότερη καλή στιγμή για την καριέρα ενός παίκτη. Αλλά με την ομάδα μας, με τους συμπαίκτες μου και εσάς, τους ακούραστους φιλάθλους στο πλευρό μου, θα το ξεπεράσω όλο αυτό!

Ξέρω ότι θα γυρίσω καλύτερος από ποτέ. Τους επόμενους μήνες, έξω από το γήπεδο, θα είμαι πάντα ένας ακόμα. Πιστός για να παλεύω και να τιμώ την ιερή μας φανέλα. Θα στηρίξουμε, όλοι μαζί, αυτόν τον σύλλογο που τόσο αγαπάμε.

Οι άσχημες στιγμές συμβαίνουν στους καλύτερους, αλλά η ενότητα φέρνει την δύναμη! Ως φίλαθλοι που είμαστε και ως νικητές που ποτέ δεν θα σταματήσουμε να είμαστε, Φόρτσα Μπενφίκα!».

 

Τελευταία Νέα