Ομόνοια - ΑΕΚ Λάρνακας 1-0: Στο +7 και φουλ για τίτλο (vid)

Gazzetta team
Ομόνοια - ΑΕΚ Λάρνακας 1-0: Στο +7 και φουλ για τίτλο (vid)

bet365

Η ΑΕΚ Λάρνακας ήταν καλύτερη, αλλά η Ομόνοια πήρε τη νίκη (1-0) με το γκολ του Τζιωνή - 20ό σερί ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα - κι έκανε ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου καθώς βρίσκεται στο +7 από την ΑΕΛ και τον Απόλλωνα.

Ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου έκανε η Ομόνοια, η οποία υποδέχτηκε στο «ΓΣΠ» την ΑΕΚ Λάρνακας για την 4η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος Κύπρου και τη νίκησε 1-0.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μαρίνος Τζιωνής με εξαιρετικό τελείωμα με το αριστερό στο 70ό λεπτό.

Η ομάδα της Λάρνακας ήταν καλύτερη στην αναμέτρηση και είχε ευκαιρίες για να πάρει τουλάχιστον το βαθμό.

Είχε δύο δοκάρια (Τρισκόφσκι και Τάντι), ενώ έπεσε και στον εξαιρετικό Φαμπιάνο, ο οποίος επενέβη καθοριστικά σε τρεις περιπτώσεις.

Η Ομόνοια τρέχει σερί 20 ματς στο πρωτάθλημα χωρίς ήττα. Είναι πρωτοπόρος και βρίσκεται στο +7 με ματς περισσότερο από τις δύο ομάδες της Λεμεσού, ΑΕΛ και Απόλλωνα.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Σέχου, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λέτσγιακς, Κούσουλος, Γκόμεθ, Λοΐζου (65′ Τζιωνής), Τιάγκο (82′ Λανγκ), Ασάντε (65′ Παπουλής), Τσέποβιτς (82′ Κακουλλής).

ΑΕΚ (Σωφρόνης Αυγουστή): Μολ, Τάντι, Αντωνιάδης, Γκονθάλεθ, Ιωάννου (75′ Σούτερντεν), Σπιρόφσκι (75′ Τολεμές), Χέιτλι, Σπόλιαριτς (78′ Χάουγκεν), Ακοράν (78′ Ναράνχο), Μακρής (78′ Γκαρσία), Τρισκόφσκι.

 

Τελευταία Νέα