ΑΕΛ - Ομόνοια: Τρομακτικό φάουλ με τις τάπες, τιμωρήθηκε μόνο με κίτρινη κάρτα! (vid)

Gazzetta team
ΑΕΛ - Ομόνοια: Τρομακτικό φάουλ με τις τάπες, τιμωρήθηκε μόνο με κίτρινη κάρτα! (vid)

bet365

Σοκαριστικό φάουλ στο ΑΕΛ - Ομόνοια, με τον Μπρούνο Σάντος να πατάει με τις τάπες τον Λοΐζο Λοΐζου στο πρόσωπο και να τιμωρείται απλά με κίτρινη κάρτα. «Φωνές» της Ομόνοιας για επανειλημμένη αντιαθλητική συμπεριφορά του Βραζιλιάνου.

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην Κύπρο και τις τάξεις της Ομόνοιας το «τρομακτικό» φάουλ που έκανε ο Μπρούνο Σάντος στον 18χρονο παίκτη της, Λοΐζο Λοΐζου, κατά τη διάρκεια του νικηφόρου ματς με την ΑΕ Λεμεσού (13/3, 1-2).

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός πάτησε με τις τάπες στο πρόσωπο τον νεαρό εξτρέμ του «Τριφυλλιού» (ένας από τους Top-10 παίκτες της γενιάς του 2003 στην Ευρώπη σύμφωνα με το CIES), προκαλώντας σάλο για το «εγκληματικό» μαρκάρισμα, που ουσιαστικά έμεινε ατιμώρητο, αφού δόθηκε μόνο κίτρινη κάρτα.

Το γεγονός αυτό έριξε «λάδι στη φωτιά» των ανθρώπων της φιλοξενούμενης ομάδας, η οποία καταγγέλλει τον Σάντος για επανειλημμένη αντιαθλητική συμπεριφορά, αποδίδοντάς του ανάλογο βίαιο χτύπημα κατά του Ασαντέ, στο πρώτο μεταξύ τους ματς της φετινής σεζόν τον περασμένο Ιανουάριο.

Το βίντεο σοκάρει:

 

Τελευταία Νέα