Ζιλ Βισέντε - Πόρτο 0-2: Πέρασε με τον «κεραυνό» του Ολιβέιρα (vid)

Ζιλ Βισέντε - Πόρτο 0-2: Πέρασε με τον «κεραυνό» του Ολιβέιρα (vid)

Gazzetta team
Ζιλ Βισέντε - Πόρτο 0-2: Πέρασε με τον «κεραυνό» του Ολιβέιρα (vid)

bet365

Η Πόρτο πέρασε από το Μπαρσέλος με τον πρώην μέσο του ΠΑΟΚ, Σέρζιο Ολιβέιρα, με οβίδα να σκοράρει το 10ό του γκολ στο πρωτάθλημα και να διαμορφώνει το τελικό σκορ της εκτός έδρας νίκης (0-2) επί της Ζιλ Βισέντε.

Η Πόρτο έφυγε με τη νίκη από την έδρα της Ζιλ Βισέντε για την 22η αγωνιστική της Primeira Liga και ανέβηκε στη δεύτερη θέση (προσπέρασε την Μπράγκα, η οποία υποδέχεται την Τρίτη την Γκιμαράες) στο -10 από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ.

Οι «δράκοι» άνοιξαν το σκορ στο Μπαρσέλος με το γκολ του Ματέους Ουρίμπε στο έβδομο λεπτό. Το τελικό σκορ (0-2) διαμόρφωσε ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ, Σέρζιο Ολιβέιρα, στο 60ό με «οβίδα», η οποία δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ντένις.

Αυτό ήταν το 10ο γκολ του Ολιβέρα στο πρωτάθλημα της τρέχουσας σεζόν. Η Πόρτο πηγαίνει με την καλύτερη ψυχολογία στο Τορίνο για τη ρεβάνς με τη Γιουβέντους (9/3, 22:00, 2-1 νίκη στο ματς στο Ντραγκάο) στους 16 του Champions League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα