ΠΑΟΚ: Στα γαλάζια της Μάλμε ο Τσόλακ (pic)

ΠΑΟΚ: Στα γαλάζια της Μάλμε ο Τσόλακ (pic)

ΠΑΟΚ: Στα γαλάζια της Μάλμε ο Τσόλακ (pic)

bet365

Ανακοινώθηκε από την σουηδική ομάδα ο δανεισμός του Αντόνιο Τσόλακ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Αντόνιο Τσόλακ ανήκει και επίσημα, πλέον, στο δυναμικό της Μάλμε, με την σουηδική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του Κροάτη επιθετικού από τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο 27χρονος φορ ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε, φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της νέας του ομάδας και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μάλμε.

Λίγο αργότερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση της αποχαιρέτησε τον Κροάτη επιθετικό:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Αντόνιο Τσόλακ στη Μάλμε μέχρι τις 31.12.2021. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία!».

Ο Τσόλακ επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 9 στην πλάτη και στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη Μάλμε, ένα μεγάλο και γνωστό κλαμπ στην Ευρώπη, με πολλές φιλοδοξίες, όπως έχω και εγώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, τους ανθρώπους του συλλόγου, ελπίζω σύντομα και τους φιλάθλους.

Είμαι ένα κλασικό εννιάρι, που του αρέσει να δουλεύει σκληρά για την ομάδα. Θα κάνω τα πάντα για να κερδίσουμε φέτος το πρωτάθλημα και ελπίζω να συμβάλλω σ’ αυτό με γκολ και ασίστ. Θα δίνω τα πάντα καθημερινά για την ομάδα».

Photos: mff.se

 

Τελευταία Νέα