Ουζουνίδης: «Χρειαζόμαστε το VAR στη Ρουμανία, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν χρησιμοποιείται»

Ουζουνίδης: «Χρειαζόμαστε το VAR στη Ρουμανία, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν χρησιμοποιείται»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναφέρθηκε στην αγωνιστική συμπεριφορά της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, ενώ τόνισε πως θα πρέπει να γίνει χρήση VAR και στη Ρουμανία.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπληρώνει έναν μήνα στην Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα έχοντας μέχρι στιγμής απολογισμό σε τέσσερα ματς 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Η ρουμανική ομάδα έχει σημειώσει μόλις 2 γκολ σε αυτό το διάστημα γεγονός που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού.

«Είμαι προβληματισμένος που δεν σκοράρουμε. Πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά στην τελική προσπάθεια και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι όταν πλησιάζουμε την αντίπαλη εστία.

Έχουμε νέους παίκτες με μικρή εμπειρία, αλλά θα δουλέψουμε για να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Νοιάζομαι για την φυσική κατάσταση των παικτών μου, είναι μια δύσκολη περίοδος», τόνισε ο Ουζουνίδης, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο VAR.

«Ασφαλώς χρειαζόμαστε το VAR και στη Ρουμανία επειδή κάποιες φάσεις είναι δύσκολο να κατανοηθούν. Οι διαιτητές χρειάζονται βοήθεια, είναι άνθρωποι και αυτοί και μπορεί να κάνουν λάθος.

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα το VAR. Λάθη μπορούν να γίνουν και με VAR, αλλά δίχως VAR θα είναι πιο δύσκολο να παρατηρηθούν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα