Πόρτο – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 0-0: Άηττητα Λιοντάρια για τίτλο μέχρι τέλους! (vid)

Gazzetta team
Πόρτο – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 0-0: Άηττητα Λιοντάρια για τίτλο μέχρι τέλους! (vid)

bet365

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έμεινε αήττητη και στο «Ντραγκάο» (0-0) και διατηρώντας άθικτο το +10 από την Πόρτο, οδηγεί εκ του ασφαλούς την κούρσα προς την κατάκτηση του τίτλου μετά από 19 χρόνια!

Το σημαντικότερο τεστ τίτλου το πέρασε με επιτυχία. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αήττητη από την αρχή της σεζόν στο πρωτάθλημα, συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της για την επιστροφή στον θρόνο του πορτογαλικού ποδοσφαίρου έπειτα από τη σεζόν 2001/02, παίρνοντας την ισοπαλία στο καθοριστικό ντέρμπι με την Πόρτο στο «Ντραγκάο» (0-0) και δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ για να το πετύχει.

Με τη διαφορά στους 10 βαθμούς, οι Δράκοι του Σέρτζιο Κονσεϊσάο έψαχναν απεγνωσμένα τη νίκη για να σταματήσουν τα Λιοντάρια, αλλά στο μεταξύ τους παιχνίδι συνέβη το αντίστροφο. Η αρμάδα του Ρούμπεν Αμορίμ περιόρισε τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν ορισμένες σημαντικές απειλές με Μαναφά και Ταρεμί, απείλησαν με τη σειρά τους στο τετ-α-τετ του Ματέους με τον Μαρτσεσίν, αλλά τους αρκούσε έστω και το 0-0, για να παραμείνουν σε απόσταση ασφαλείας, με το επόμενο μεγάλο ντέρμπι να απέχει 8 αγωνιστικές (κόντρα στη Μπράγκα). Στο +10 λοιπόν από την Πόρτο η ομάδα της πρωτεύουσας μετά από 21 αγωνιστικές, στο +9 από τη 2η θέση αν νικήσει η Μπράγκα και προσπεράσει τους Δράκους.

 

Τελευταία Νέα