Λιβάγια: «Πρέπει να κερδίσουμε την Ριέκα, είναι ματς δίχως αύριο»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Λιβάγια: «Πρέπει να κερδίσουμε την Ριέκα, είναι ματς δίχως αύριο»

bet365

Ο Μάρκο Λιβάγια δηλώνει παρών ενόψει του ντέρμπι για το κροατικό πρωτάθλημα ανάμεσα στη Χάιντουκ και την Ριέκα στέλνοντας μήνυμα νίκης.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, αναφέρθηκε στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Ριέκα (27/2) τονίζοντας πως η Χάιντουκ θα κάνει το παν για τη νίκη, μολονότι αρκετοί παίκτες του συλλόγου από το Σπλιτ ταλαιπωρήθηκαν λόγω κορονοϊού.

«Τα παιδιά προπονούνται καλά και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, μολονότι η κατάσταση με τον κορονοϊό άφησε σε κάποιους παίκτες το σημάδι του. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι προκειμένου να δείξουμε πόσο σημαντικό είναι για τους στόχους μας», τόνισε αρχικά ο Λιβάγια προσθέτοντας:

«Η Ριέκα δεν βρίσκεται σε καλή φάση, όμως τόσο γι' αυτούς, όσο και για την Χάιντουκ είναι ένα ματς δίχως αύριο. Θέλουν να κερδίσουν, αλλά το ίδιο θέλουμε και εμείς. Εάν κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για το αποτέλεσμα».

Η Χάιντουκ βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας του κροατικού πρωταθλήματος έχοντας διαφορά 22 βαθμών σε σχέση με την πρωτοπόρο Ντιναμό Ζάγκρεμπ και και έξι από την τέταρτη Ριέκα.

 

Τελευταία Νέα