Μονακό και Σίτι κάνουν τον κόσμο τους να καμαρώνει!

Κώστας Ζάλιαρης
Μονακό και Σίτι κάνουν τον κόσμο τους να καμαρώνει!

bet365

Μέσα στο 2021 οι Μάντσεστερ Σίτι και Μονακό έχουν καταφέρει να σημειώσουν ένα τρομερό σερί νικών σε κάθε αγωνιστικό «μέτωπο» και ν' αποτελούν το καμάρι της πόλης τους, ακόμα κι αν... δεν απολαμβάνουν αμφότερες την κορυφή.
bwin - ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! | 21+

Μετά και το ματς του Κυπέλλου με την Γκρενόμπλ και τη νίκη με σκορ 1-0, η Μονακό απλά συνέχισε να κάνει αυτό που φαίνεται πως δούλεψε και έχει πλέον κάνει συνήθειο μέσα στο 2021. Να παίρνει τα αποτελέσματα από κάθε ματς. ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ! Αυτή τη στιγμή το σύνολο του Κόβατς τρέχει ένα σερί 8 αγώνων (7 πρωταθλήματος και 1 στο Coupe de France) αποκλειστικά με θετικά αποτελέσματα.

Και μπορεί οι νίκες να είναι διαδοχικές και να προκαλούν ενθουσιασμό και ελπίδες για πολύ καλύτερες μέρες στο κλαμπ, όμως, η απόσταση από την κορυφή της Ligue1 βρίσκεται στους 6 βαθμούς, με τις Παρί, Λυών και Λιλ να έχουν καλύτερη συγκομιδή έπειτα από 24 αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Σίτι του απόλυτου ρεκόρ στην Αγγλία

Η Μονακό μπορεί να μην είναι τόσο εμπορική, το γαλλικό πρωτάθλημα να μην είναι τέτοιο τεράστιου ανταγωνιστικού επιπέδου και να μην το έχει όλη η υπόλοιπη Ευρώπη σε τόσο μεγάλη υπόληψη και για τον λόγο αυτό μπορεί να φαίνεται πολύ περισσότερο προς τα έξω αυτό που έχει καταφέρει η Σίτι.

Με πολύ διαφορετικά δεδομένα από τους Μονεγάσκους, με περίσσια ποιότητα και φυσικά με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο, οι «πολίτες» έχουν σερί 12 αγώνων αποκλειστικά με νίκες μέσα στο 2021. Επιπλέον, μετά και το 3-1 επί της Σουόνσι στο Κύπελλο, οι «γαλάζιοι» του Μάντσεστερ έγιναν η κορυφαία ομάδα από την πρώτη κατηγορία στα χρονικά του αγγλικού ποδοσφαίρου με 15 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Λάτσιο και Ατλέτικο την «πάτησαν»

Αν και είχε καταφέρει να παραμείνει αήττητη, η Λάτσιο έκανε την «γκέλα» στο Κύπελλο Ιταλίας κι έτσι το δικό της σερί σε όλες τις διοργανώσεις σταμάτησε. Ωστόσο, σε επίπεδο πρωταθλήματος συνεχίζεται κανονικότατα και στόχος των Ρωμαίων είναι η επέκταση της επίδοσης.

Το σύνολο του Σιμόνε Ιντζάγκι που φέτος είχε και πολλά προβλήματα ακόμα και με κατηγορίες περί απόκρυψης κρουσμάτων κορονοϊού, είχε ξεκινήσει το έτος με ισοπαλία στη Γένοβα κόντρα στην Τζένοα (1-1), ενώ, το σερί νικών σταμάτησε στην ήττα με σκορ 3-2 από την Αταλάντα, η οποία πέρασε πλέον στον τελικό του Coppa Italia.

Η πρωτοπόρος της LaLiga, Ατλέτικο Μαδρίτης, έχει την «μαύρη» 6η Ιανουαρίου όπου έπεσε «θύμα» της Κορνέγια στο Copa del Rey και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού, με έξι παιχνίδια δίχως ήττα στο πρωτάθλημα και μια γκάφα με την Θέλτα πριν από τρεις μέρες, παρά τα δυο γκολ του Λουίς Σουάρες που έφτασε στα 17 τέρματα στη φετινή κούρσα...

 

Τελευταία Νέα