Ουζουνίδης: «Εντελώς διαφορετικό το ρουμανικό στιλ ποδοσφαίρου με το ελληνικό»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ουζουνίδης: «Εντελώς διαφορετικό το ρουμανικό στιλ ποδοσφαίρου με το ελληνικό»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με την Ουνιβερσιτατέα στο ματς Κυπέλλου κόντρα στην Μποτοσάνι (11/2) και μίλησε για τις πρώτες εντυπώσεις του στον ρουμανικό σύλλογο.

Την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα πραγματοποίησε τη Δευτέρα (8/2) ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ενώ δύο μέρες νωρίτερα παρακολούθησε διά ζώσης την ομάδα του στο ματς κόντρα στη Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού και του ΑΠΟΕΛ θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του την Πέμπτη στην αναμέτρηση με την Μποτοσάνι (11/2).

«Απ' όσα έχω δει μέχρι στιγμής στο ρουμανικό ποδόσφαιρο, πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό στιλ σε σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να προσαρμοστώ, είναι μια πρόκληση για μένα. Είναι πολύ ωραίο που ήρθα εδώ. Είμαι χαρούμενος, αυτή είναι άλλωστε η δουλειά μας», τόνισε αρχικά ο Ουζουνίδης ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην υποχρεωτική χρησιμοποίηση παικτών από την Β΄ ομάδα κάτι που προβλέπεται από τους κανονισμούς της ρουμανικής ομοσπονδίας.

«Μου αρέσει να παίζω με νέους ποδοσφαιριστές. Δεν θέλω να κάνω αλλαγή μετά από πέντε λεπτά στο παιχνίδι. Εάν λόγω των κανονισμών πρέπει να χρησιμοποιούμε παίκτες από την U21 ομάδα, τότε θα πρέπει να αγωνίζονται κανονικά. Το ποδόσφαιρο είναι business και πρέπει να εξελίσσονται οι νέοι ποδοσφαιριστές για να αγωνιστούν στην εθνική ομάδα».

 

Τελευταία Νέα