Η Εθνική Ελλάδας «βλέπει» τον γιο του Πέρσι Ολιβάρες! (pic & vid)

Gazzetta team
Η Εθνική Ελλάδας «βλέπει» τον γιο του Πέρσι Ολιβάρες! (pic & vid)

bet365

Ο Κρίστοφερ Ολιβάρες, γιος του Περουβιανού άλλοτε αμυντικού ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, Πέρσι, ενδέχεται να απασχολήσει την Εθνική Ελλάδας, αφού έχει γεννηθεί στην χώρα μας.

Ο Πέρσι Ολιβάρες έγραψε την δική του ιστορία στο ελληνικό πρωτάθλημα με τις φανέλες ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, αλλά δεν αποκλείεται να τον ακολουθήσει ο γιος του Κρίστοφερ, αγωνιζόμενος μάλιστα στην εθνική ομάδα!

Ο 21χρονος επιθετικός της Σπόρτινγκ Κριστιάλ, με θητεία στις μικρές εθνικές ομάδες του Περού, έχει δικαίωμα να παίξει στην εθνική μας ομάδα, αφού γεννήθηκε στην Ελλάδα (συγκεκριμένα, στην Θεσσαλονίκη στις 3 Απριλίου του 1999), κατά την διάρκεια της «ελληνικής» θητείας του πατέρα του.

Την αποκάλυψη έκανε ο λογαριασμός «Ellas National» στο Instagram πριν από λίγες ημέρες και, όπως επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος του ESPN Peru, Έρικ Οσόρες, ο μικρός Ολιβάρες έχει δικαίωμα συμμετοχής με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

«Δεν λέω ότι είναι Έλληνας, αλλά γεννήθηκε στην Ελλάδα. Τώρα, είναι πιθανό να κληθεί, εφόσον τα χαρτιά είναι εντάξει; Αυτό είναι άλλο θέμα» είπε σχετικά ο μπαμπάς Ολιβάρες.

 

Τελευταία Νέα