Κρίτσιουκ για Νανού: «Δεν είχα κακή πρόθεση, θα μπορούσα να ήμουν εγώ στη θέση του»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Κρίτσιουκ για Νανού: «Δεν είχα κακή πρόθεση, θα μπορούσα να ήμουν εγώ στη θέση του»

bet365

Ο γκολκίπερ της Μπελενένσες, Στάνισλαβ Κρίτσιουκ πήρε θέση για τον σοβαρό τραυματισμό του Νανού της Πόρτο, εξηγώντας τι συνέβη στη φάση με τον 26χρονο εξτρέμ.

Η αναμέτρηση της Μπελενένσες με την Πόρτο σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του 26χρονου εξτρέμ των «Δράκων», Νανού, ο οποίος συγκρούστηκε με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων Στάνισλαβ Κρίτσιουκ.

Ο Νανού έμεινε για περισσότερα από 10 λεπτά στο έδαφος και εν συνεχεία διεκομίσθη στο νοσοκομείο με την ιατρική διάγνωση να κάνει λόγο για εγκεφαλική διάσειση και τραυματισμό νωτιαίου μυελού.

Ο Κρίτσιουκ, στον οποίο ασκήθηκε έντονη κριτική θέλησε να δώσει εξηγείς για το χθεσινό (4/2) ατυχές περιστατικό.

«Πρώτα απ' όλα, ελπίζω ο Νάνου να είναι καλά και να αναρρώσει γρήγορα, να είναι απόλυτα υγιής και να επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα! Θα προσεύχομαι για τον Νάνου και την οικογένειά του ώστε να πάνε όλα καλά για αυτόν», έγραψε αρχικά ο Κρίτσιουκ στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram προσθέτοντας:

«Πήγα να βρω τη μπάλα. Εγώ, ένας αμυντικός και ο Νάνου πήγαμε προς τη μπάλα. Φώναξα πως θα βγω στη φάση. Εάν είχε φύγει ο αμυντικός θα ήμουν ο πρώτος που θα έφτανε στη μπάλα και θα την έδιωχνα με τις γροθιές μου (τα ριπλέι δείχνουν καθαρά πως οι γροθιές μου είναι πίσω από το πόδι του Μπρούνο).

Σε μία τέτοια περίπτωση ο Νάνου θα με χτυπούσε και το φάουλ θα ήταν υπέρ μου (η απόφαση του διαιτητή και του VAR να μη δώσουν πέναλτι επιβεβαιώνει τα λόγια μου). Αυτό φαίνεται από το video.

Δεν πέταξα προς τον Νάνου με τα χέρια ή τις γροθιές μου, όπως μπορεί να φανεί σε μερικές φωτογραφίες από συγκεκριμένες οπτικές γωνίες. Ο Νάνου βρέθηκε μπροστά μου και χτύπησε στο κεφάλι.

Δεν υπήρχε η παραμικρή κακή πρόθεση από πλευράς μου, ήταν η στιγμή του παιχνιδιού. Και θα μπορούσα να είμαι στη θέση του Νάνου, αλλά ήμουν λίγο πιο τυχερός.

Το έγραψα αυτό για να αποτρέψω αρνητικά σχόλια. Παρά το γεγονός πως αντιλαμβάνομαι πώς οι άνθρωποι εκφράζουν την αγάπη τους για το σύλλογο και το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη της ομάδας τους.

Ουδείς πρέπει να χρεωθεί ευθύνη για αυτό που έγινε. Είναι αθλητισμός. Είναι κρίμα, αλλά τέτοια πράγματα συμβαίνουν! Ας προσέχει ο Θεός την υγεία του Νάνου, υπομονή και δύναμη στην οικογένειά του. Εύχομαι τα καλύτερα».

 

Τελευταία Νέα