Γιακουμάκης: Η Μπέρμιγχαμ έδινε 4 εκατ. ευρώ, «σειρήνες» από Premier League για το καλοκαίρι

Γιάννης Γεωργόπουλος
Γιακουμάκης: Η Μπέρμιγχαμ έδινε 4 εκατ. ευρώ, «σειρήνες» από Premier League για το καλοκαίρι

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η Μπέρμιγχαμ είναι η ομάδα που πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή για την απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη δείχνοντας διάθεση να καλύψει τις απαιτήσεις της Φένλο!

Οι «διαστημικές» εμφανίσεις του Γιώργου Γιακουμάκη με τη Φένλο τον έχουν φέρει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Eredivisie με 21 γκολ σε 20 ματς. Ως εκ τούτου το ενδιαφέρον ουκ ολίγων ευρωπαϊκών συλλόγων φαντάζει λογικό.

Ομάδες από την Ολλανδία, την Γερμανία, την Αγγλία, την Τουρκία, ακόμη και τη Νότια Κορέα βολιδοσκόπησαν τις προθέσεις της Φένλο για τον διεθνή φορ, ο οποίος σκοράρει κατά ρυπάς με κάθε τρόπο.

Η ολλλανδική ομάδα απέκτησε τον Γιακουμάκη έναντι μόλις 200.000 ευρώ από την ΑΕΚ, ωστόσο τα εντυπωσιακά του κατορθώματα στην Ολλανδία έχουν εκτοξεύσει την αξία του σε σημείο που η ολλανδική ομάδα δεν θα συζητούσε καν μια προσφορά εάν δεν ξεπερνούσε τα 4-5 εκατ. ευρώ.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως η Μπέρμιγχαμ έδειξε διάθεση να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του Ηρακλειώτη στράικερ, ωστόσο ο τελευταίος όπως όλα συνηγορούν προτιμά να εξαντλήσει την σεζόν στον ολλανδικό σύλλογο περιμένοντας ασφαλώς κάτι καλύτερο στο μέλλον.

Είναι χαρακτηριστικό πως σύλλογοι της Premier League έχουν ψηλά στη λίστα τους τον πρώτο σκόρερ της Eredivisie.

Ο Γιακουμάκης ένας ποδοσφαιριστής χαμηλών τόνων και απόλυτα συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του δεν βιάζεται να λάβει την οριστική του απόφαση θέλοντας να βεβαιωθεί πως ο επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός του θα πληρεί τις προύποθέσεις που έχει θέσει ο ίδιος προκειμένου να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο!

 

Τελευταία Νέα