Η Novileague αρχίζει και με Σαλάχ παίρνουμε προβάδισμα!

Gazzetta team
Η Novileague αρχίζει και με Σαλάχ παίρνουμε προβάδισμα!

bet365

Η νέα Novileague του ενός εκατομμυρίου αρχίζει με Λίβερπουλ-Μπέρνλι κι εμείς ελπίζουμε πως ο Μο Σαλάχ θα μας βάλει από την πρώτη μέρα στην θέση του οδηγού.

Νέα Novileague με νέα πρωταθλήματα! Και με έπαθλο που δεν ξανάγινε! Το 1.000.000 ευρώ είναι εκεί για όποιον κάνει 35 σωστές προβλέψεις στα ακριβή σκορ στις 100 αγωνιστικές που θα διαρκέσει η νέα Novileague.

Δέστε τις ζώνες σας γιατί η Novileague θα μας κάνει συντροφιά μέχρι τον τελικό του Champions League με 100 διαφορετικούς αγώνες (εντελώς δωρεάν) στους οποίους θα καλούμαστε να βρούμε και το σκορ αλλά και τον σκόρερ (anytime) για να κερδίσουμε μικρότερα πρωταθλήματα και έπαθλα.

Βεβαίως τα 20.000 ευρώ και τα 2.000 ευρώ δεν τα λες και μικρά έπαθλα μιας και ανά 20 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Bρες τον Σκόρερ θα υπάρχουν ξεχωριστοί νικητές!

Ετσι παίζεται η νέα Novileague

Πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη 21/01 λοιπόν για τη νέα Νovileague με Premier League και Λίβερπουλ-Μπέρνλι.

Το δικό μας tip αρχικά για τον σκόρερ έχει να κάνει με τα πέναλτι. Ο Κλοπ γκρίνιαξε τις προηγούμενες μέρες σε ότι έχει να κάνει με τα πέναλτι που έχει κερδίσει η Γιουνάιτεντ οπότε δεν αποκλείουμε η Λίβερπουλ να κερδίσει κάτι κόντρα στην Μπέρνλι.

Εκτελεστής είναι ο Μο Σαλάχ οπότε θα πάμε με σκόρερ τον Αιγύπτιο ώστε ν' αποκτήσουμε προβάδισμα στο πρωτάθλημα των σκόρερ!

Σε ότι έχει να κάνει με το ακριβές σκορ; Το 2-0 ή το 3-0 φαντάζουν τα πιο πιθανά... Θα είναι ικανή η Λίβερπουλ να ανοίξει περισσότερο το σκορ; Ελπίζουμε όχι για να ξεκινήσουμε στη νέα Novileague με το 2/2.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα