Πόρτο - Μπενφίκα 1-1: Είχε απ' όλα, εκτός από νικητή! (vids)

Νίκος Μαρούδας
Πόρτο - Μπενφίκα 1-1: Είχε απ' όλα, εκτός από νικητή! (vids)

bet365

Ένα πραγματικό ντέρμπι είδαμε στο Ντραγκάο, με την Πόρτο και την Μπενφίκα να τα δίνουν όλα, αλλά να έρχονται ισόπαλες 1-1! Με 10 ποδοσφαιριστές τελείωσαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι, λόγω αποβολής του Ταρεμί με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Τρομερό παιχνίδι με πολύ ένταση και αρκετές φάσεις από τις δύο ομάδες, έγινε στο Ντραγκάο. Πόρτο και Μπενφίκα ήρθαν ισόπαλες 1-1, με την Σπόρτινγκ επί της ουσίας να είναι η κερδισμένη, καθώς παρά το στραβοπάτημά της (1-1 με την Ρίο Άβε) έμεινε στο +4!

Το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για την Μπενφίκα, καθώς στο 17' ο Σεφέροβιτς βρήκε τον Γκριμάλντο που με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Ωστόσο, οχτώ λεπτά αργότερα η Πόρτο βρήκε την απάντηση. Ο Κορόνα, πέρασε στον Ταρεμί που από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε για το 1-1. Οι δύο ομάδες άφησαν πολλές υποσχέσεις για το δεύτερο ημίχρονο, αλλά εκεί... κέρδισε η ένταση!

Μπορεί οι φάσεις να ήταν λιγότερες, με την Μπενφίκα ελάχιστα καλύτερη, αλλά είδαμε ένα παιχνίδι που πήγε στη δύναμη κι αυτό αποδεικνύεται από τις 9 κάρτες που βγήκαν όλες στο δεύτερο 45λεπτο. Μάλιστα, μία εξ αυτών ήταν και κόκκινου χρώματος και την είδε ο Ταρεμί, μετά από υπόδειξη του VAR στο 73'. Τελικά και με παίκτη παραπάνω οι «αετοί» του Οδυσσέα Βλαχοδήμου που αγωνίστηκε βασικός (σ.σ. στον πάγκο έμεινε ο Ανδρέας Σάμαρης) αν και απείλησαν δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ της νίκης.

Κάπως έτσι, Πόρτο και Μπενφίκα παρέμειναν συγκάτοικοι στη δεύτερη θέση με 32 βαθμούς, με την Σπόρτινγκ να παραμένει στο +4, καθώς έχει 36 βαθμούς.

 

Τελευταία Νέα