Ρέιντζερς – Σέλτικ 1-0: Στο +19 οι Προτεστάντες, 2η ήττα για Μπάρκα σε «Old Firm» (vid)

Gazzetta team
Ρέιντζερς – Σέλτικ 1-0: Στο +19 οι Προτεστάντες, 2η ήττα για Μπάρκα σε «Old Firm» (vid)

bet365

Θρίαμβος για τη Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ στο «Old Firm», με τους Προτεστάντες να επικρατούν 1-0 της Σέλτικ του Βασίλη Μπάρκα, να παραμένουν αήττητοι και στην κορυφή με διαφορά +19 από τους Κέλτες!

Το «τρένο» της Ρέιντζερς πέρασε για 2η φορά στη φετινή σεζόν από τον πιο δύσκολο σταθμό, αυτόν του «Old Firm» κόντρα στη Σέλτικ. Η ασταμάτητη αρμάδα του Στίβεν Τζέραρντ επικράτησε με 1-0, έκανε το 2/2 στα μεταξύ τους ντέρμπι στη σεζόν και αποσχίστηκε έτσι ξανά 19 βαθμούς από τους Κέλτες, που έχουν και τρία ματς λιγότερα.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση προήλθε από αυτογκόλ του ΜακΓκρέγκορ στο 70’, με τον βασικό όπως και στο ματς του περασμένου Οκτωβρίου, Βασίλη Μπάρκα, να μην έχει περιθώριο αντίδρασης. Τα πράγματα, μάλιστα, για την ομάδα του είχαν ήδη γίνει πολύ πιο δύσκολα, μετά την αποβολή του Μπιτόν στο 62' με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Αυτή η νίκη σηματοδότησε σπουδαία ρεκόρ για τους Προτεστάντες, που δείχνουν έτοιμοι να ολοκληρώσουν μια μυθική σεζόν στα χρονικά του ποδοσφαίρου της Σκωτίας. Ήταν η 3η σερί νίκη σε «Old Firm», επίδοση που δεν είχαν σημειώσει ποτέ από το 2008 και παράλληλα η 14η σερί στο πρωτάθλημα, ρεκόρ της σκωτσέζικης Premier League από το 1973!

 

Τελευταία Νέα