Βασίλιε Γιάνγιτσιτς: Ο 22χρονος «μαχητής» της Ζυρίχης νίκησε τον καρκίνο κι επιστρέφει στα γήπεδα! (pics)

Gazzetta team
Βασίλιε Γιάνγιτσιτς: Ο 22χρονος «μαχητής» της Ζυρίχης νίκησε τον καρκίνο κι επιστρέφει στα γήπεδα! (pics)

bet365

Το πιο ευχάριστο «δώρο» έφερε το 2021 στον Βασίλιε Γιάνγιτσιτς και τον σύλλογο της Ζυρίχης, με τον 22χρονο Ελβετό να ανακοινώνει πως βγήκε οριστικά νικητής στη «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο το τελευταίο τρίμηνο.

Χαμόγελα, ελπίδα κι ενθουσιασμό έφερε με το καλημέρα στον (ποδοσφαιρικό) κόσμο ο Βασίλιε Γιάνγιτσιτς, ο «μαχητής» της Ζυρίχης που ξεπέρασε τον καρκίνο.

Ο 22χρονος μέσος έδωσε τη «μάχη» του το τελευταίο τρίμηνο, χρειάστηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες και δύο επεμβάσεις, όμως, ξέφυγε οριστικά από τον χειρότερό του «αντίπαλο» και βάζει πλώρη για την επιστροφή του στα ελβετικά γήπεδα.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ο πρώην παίκτης του Αμβούργου μοιράστηκε την υπέροχη είδηση, γράφοντας στο μήνυμά του:

«Αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί οπαδοί.

Είναι δύσκολο να βρεις θετικές λέξεις για το 2020. Ένιωσα ότι ήμασταν όλοι στο ίδιο μήκος κύματος, όπου μας περικύκλωναν άσχημες ειδήσεις κάθε μέρα. Για μένα προσωπικά είναι μακράν η χειρότερη και πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου. Παρ 'όλα αυτά, δεν θέλω να πω πολλά λόγια για αυτό το καταραμένο έτος, εκτός από "2020, ΕΧΑΣΕΣ!"

Θέλω να ξεκινήσω το 2021 με πολύ ευχάριστα νέα. Είμαι περήφανος που σας λέω ότι μετά από 3 μήνες χημειοθεραπείας και 2 εγχειρήσεις νίκησα τον καρκίνο! Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους και ειδικά την οικογένειά μου και τους φίλους μου που με υποστήριξαν, με συντρόφευσαν και με βοήθησαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ευχαριστώ πολύ τους συμπαίκτες μου, τη Ζυρίχη και τους φιλάθλους για την καθημερινή τους υποστήριξη. Θα ήθελα επίσης να πω ευχαριστώ στην εθνική ομάδα και τον πρώην σύλλογό μου, το Αμβούργο και τους παίκτες και τους εκπροσώπους του. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συμβούλους μου και τους ανθρώπους πίσω από το @soccertalk_gmbh που, όπως και την οικογένειά μου, ήταν εκεί για μένα και με υποστήριξαν σε αυτή τη διαδρομή. Είμαι απίστευτα χαρούμενος που είμαι πάλι υγιής και που επιστρέφω σύντομα στο γήπεδο για να ξαναπαίξω τελικά ποδόσφαιρο. Για το έτος 2021 εύχομαι σε όλους σας και στους αγαπημένους σας υγεία, αγάπη και πάνω απ 'όλα τύχη.

Αντίο για τώρα, Βάσι»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα