Μπότος: Ξεκίνησε προπονήσεις με την Γκο Αχέντ Ιγκλς

Μπότος: Ξεκίνησε προπονήσεις με την Γκο Αχέντ Ιγκλς

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μπότος: Ξεκίνησε προπονήσεις με την Γκο Αχέντ Ιγκλς

bet365

Την πρώτη του προπόνηση με την Γκο Αχέντ Ιγκλς πραγματοποίησε ο 19χρονος μέσος της ΑΕΚ, Γιάννης Μπότος, ο οποίος δοκιμάζεται στον ολλανδικό σύλλογο (Β΄ Κατηγορία). Ο αθλητικός διευθυντής Πολ Μπόσβελτ έχει εισηγηθεί την απόκτηση του.

Ο Μπότος, ο οποίος στην τρέχουσα σεζόν μετράει 2 συμμετοχές με την ΑΕΚ (σε Super League και Europa League) έλαβε άδεια από την Ένωση προκειμένου να δοκιμαστεί από την Γκο Αχέντ που βρίσκεται στην 8η θέση στην Β΄ κατηγορία της Ολλανδίας.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστές έμεινε για τρεις μέρες σε καραντίνα επί ολλανδικού εδάφους και υποβλήθηκε σε δύο τεστ για τον κορονοϊό προτού πραγματοποιήσει (8/12) την πρώτη του προπόνηση με την Γκο Αχέντ.

Αναμένεται να παραμείνει για περίπου δέκα μέρες στην Ολλανδία με τoν αθλητικό διευθυντή της ομάδας και άλλοτε αμυντικό μέσο της Μάντσεστερ Σίτι, Πολ Μπόσβελτ να έχει εισηγηθεί ήδη την απόκτηση του.

Πολλά πάντως θα εξαρτηθούν από τις οικονομικές απαιτήσεις της ΑΕΚ. Πρόθεση των Ολλανδών είναι να αποκτήσουν τον Μπότο ως δανεικό με οψιόν αγοράς.

 

Τελευταία Νέα